Cik mūsu ir patiesībā? Laipni lūdzam uz atklātu sarunu

Pēc nejēdzīgiem aizliegumiem un ierobežojumiem mēs atgriežamies normālā dzīvē. Karaliski tika nosvinēti Pasā Svētki. Nu, un tagad atpakaļ pie autorprogrammām ceturtajās mēneša svētdienās. 

Šoreiz dienas kārtība būs ne gluži jautra tēma. Murgaina disproporcija starp mirstību un dzimstību mūsu valstī. Demogrāfijas eksperti Latviju varētu viegli apzīmēt kā izmirstošu valsti.

Pilsētas ir tukšas. Ciemi un ciemati ir tukši. Arī Doma alejas tukšas, tukšas nelaikā. Nu, vai gan šai tēmai nevajadzētu mūs uztraukt?

Pirmajā daļā runāsim par to, un otrajā daļā mēs atgriezīsimies pie Ukrainas tēmas. Analizēsim jau paveikto, un ar ko vēl varētu palīdzēt bēgļiem.

Bez citiem viesiem mūsu programmā piedalīsies arī Aiga Rotberga. Pazīstama ginekoloģe, kura kā viena no pirmajām Latvijā oficiāli atteicās veikt abortus savas kristīgās pārliecības dēļ. 

Viņa ir augsta līmeņa profesionāle demogrāfijā. Tātad mūsu pulkā papildinājums. Esmu pārliecināts, ka tas bagātinās ne tikai mūsu saturu, bet arī izglītības programmu. 

Nepalaidiet to garām. Sagatavojiet jautājumus. Kļūstiet par šīs nozīmīgās tikšanās dalībnieku.

Komentāri

Populāras ziņas