Ziņojums no Dalasas. ICAL MasterBuilders Stand Strong

Mūsu tūres starta laukums ir ICAL apustuliskā konference, ko pastāvīgi vada Džons Kellijs.

Bija patīkami atkal redzēt savus vecos draugus. Pārsteidzoši, ka koalīcija saglabā savu vienotību.

Nonākot šeit, jūs sajūtat neviltotu ģimenisku atmosfēru.

Šeit kļūst patiesi skaidrs, kas ir garīgā tēvišķība, pārmantojamība un saikne starp paaudzēm.

Kā vienmēr, delegācijas bija no visas pasaules. ICAL ir pārstāvniecība Āfrikā un Indijā. Latīņamerikā, Austrālijā, Kanādā...

Atšķirībā no FINISH Europe Summit konferences Cīrihē, kur visas programmas galvenais punkts bija naudas piesaiste dažādām misijām, šeit dienaskārtībā bija ideoloģija. Visas izrādes notika ar saukli MasterBuilders Stand Strong.

Piecu šķautņu kalpošanu stratēģijas atjaunināšana.

Kā bez manipulācijām un reliģiska spiediena saglabāt koalīcijas vienotību. Džons Kellijs vairākkārt brīdināja sanākušos nekrist garīgu galējību mānijā, tā atraujoties no realitātes.

Man arī bija iespēja uzstāties. Un, kā vienmēr, es to darīju bez jebkādas tolerances, vienkāršā tekstā, nosaucot lietas to īstajos vārdos.

Tieši ievērojot šo noteikumu, es izklāstīju savu redzējumu par Krievijas karu Ukrainas teritorijā. Nē, ne no propagandas mediju, bet no patiesas garīgās tēvišķības pozīcijām.

Kāds pirmo reizi dzirdēja patiesību par šķelšanos starp Ukrainas un Krievijas baznīcu kristiešu kopienām. Par to, ka sadarbība ar Latvijas JP tiek uzskatīta par noziedzīgu nodarījumu Krievijas Federācijas teritorijā.

Visbeidzot, es mudināju klātesošos lūgt par Dieva iejaukšanos šajā konfliktā.

Ierastā konferences gaita pēkšņi mainījās. Džons Kellijs aicināja uz priekšu vadošos kalpotājus. Tas Kungs mūs apciemoja. Izskanēja daudz pravietisku vēstījumu.

Svētais Gars uzrunāja mūs pat pārtraukumā.

Pateicās par tik atklātu, pilnīgu vēstījumu. Apsolīja turpināt lūgt.

Arī Džons Kellijs bija pārsteigts. Nožēloja, ka tik ātri aizbraucu. Lūdza nākamreiz palikt ilgāk. Protams, es apsolīju, ja Tas Kungs tā gribēs.

Un nākamajā dienā ar izpildīta pienākuma sajūtu mēs lidojām uz Sakramento.

Gaidiet svaigas ziņas.

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas