Pārstājiet darīt ļaunu. Mācieties darīt labu. Reālu pārmaiņu algoritms. 12/11/2023

“Mazgājieties, šķīstieties, pārtrauciet savus ļaunos darbus Manu acu priekšā! Mitieties ļaunu darīt! Mācieties labu darīt, meklējiet taisnību, palīdziet apspiestajiem, stājieties pretī varmācībai, piešķiriet pienācīgo tiesu bāriņiem, aizstāviet atraitni!" (Jesajas 1:16-17)

Kā jūs saprotat, darba kārtībā ir ļoti aktuāla un degoša problēma. Vēlamais nesakrīt ar reālo. Dieva standarti tiek rupji pārkāpti. Ļaunums triumfē un nelikumība diktē savus spēles noteikumus.

Un Dievs izvirza Sev gandrīz neiespējamu uzdevumu.

Vai tiešām ir iespējams kaut ko mainīt šajā pasaulē vai pārprogrammēt ļauno un netaisnu cilvēku apziņu? Cik reālas šeit ir pārmaiņas?

Viena lieta, ja tas ir ārpusē, valsts un politiskajā dzīvē.

Bet kā ir ar moderno liberālo baznīcu, kas strauji grimst humānisma purvā, atklāti kalpojot pastāvošam politiskam režīmam?

Vai ir iespējams sasniegt mūsdienu kristiešu kopienas apziņu un sirdsapziņu, vai arī viss nolemts un ir pienācis laiks no tā atteikties?

Atļaujiet izdarīt ne visai patīkamu, tomēr diezgan praktisku secinājumu.

Neticot savām personīgajām pārmaiņām, diez vai mēs noticēsim apkārtējās sabiedrības izmaiņām.

Kādam labestība un pieklājība mūsdienās ir vājums, bet nekaunība un nelikumība - patiess spēks. Tomēr kādam labestība vai taisnība ir spēks, kas var uzveikt jebkuru ļaunumu, jebkuru nelikumību.

Un mēs izvēlamies galveno prioritāti. Tas, kam mēs ticam, arī notiks mūsu dzīvē. Taču galvenais, izdarot izvēli, ir nepalaist garām sezonas maiņu.

Neesi ļaunuma sakauts, bet uzvari ļauno ar labo – tā ir mūsdienu, praktiskā pozīcija. Algoritms reālām un svētīgām pārmaiņām.

Šo vēstījumu pilnībā varat skatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

 

Komentāri

Populāras ziņas