Amerikāņu turneja turpinās. Mūsu kursā Sakramento

Kā jau bija plānots, mēs lidojām no Teksasas uz Kaliforniju. Un šeit ir cits kino.  Neizbēgamas kontrastējošas izmaiņas ainavā un pašā pasākuma saturā.

Pēc globālā apustuliskā foruma mēs nonācām sev radniecīgā vietējā draudzē. Jāsaka, ka mācītājs Sergejs Golovejs, neskatoties ne uz kādiem satricinājumiem, savas kalpošanas latiņu tur augstu.

Papildus misionāru braucieniem un regulārām pārraidēm viņa dievkalpojumiem pat nedēļas laikā ir stratēģisks raksturs. Mācība plus aizlūgšanas lūgšana.

Lūk, kāpēc pat trešdien zāle ir pilna. Es to uzskatu par īstu brīnumu, salīdzinot ar citām šī rajona baznīcām.

Tieši šo trešdien šādā draudzē es dalījos ar Vārdu. Būtībā tas bija turpinājums tēmai, kas izskanēja iepriekšējā platformā. Aktuālo notikumu analīze un mūsu loma mūsdienu pasaulē.

Klasiskajai veselīgajai mācībai ir jābūt aizstāvētai. Kristocentrisms un Teokrātiskā kārtība ir mūsu garīgā imunitāte, izdzīvošanas un uzvaras garantija.

Pārliecinoša pāreja no Atmodas evaņģēlija uz Valstības evaņģēliju mūsu Kunga Jēzus Kristus Otrās atnākšanas priekšvakarā. Mēs ar mācītāju Sergeju esam vienoti garā visos galvenajos jautājumos.

Bija milzīgs skaits saskarsmes punktu. Piekrītiet, ka ne visās draudzēs izskan līdzīgas atklāsmes, tomēr Dievs šos septiņus tūkstošus jau pulcē.

Mācītājs Sergejs ierosināja nākamajā gadā šajā kontekstā vadīt ikmēneša izglītojošus raidījumus. Un, protams, es piekritu.

Vai divi cilvēki ies nevienojušies? Tā arī mēs nolēmām iet šo ceļu. Un mums nav ne mazāko šaubu – viss būs kārtībā.

Izsaku lielu cieņu mācītājam Sergejam un viņa brīnišķīgajai komandai par tik krāšņo uzņemšanu, bet pats galvenais - par mūsu turpmākās sadarbības perspektīvu.

Nemanāmi paskrēja laiks. Un tā, mēs atkal esam uz saviem koferiem.

Šoreiz kurss ir Vašingtonas štats.

Sietla jau nepacietīgi mūs gaida.

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas