Alfa kurss Jaunais Pasaules Uzskats. Kristības ar Svēto Garu. Garantēta pieeja slepenajai informācijai par Dieva Valstību. 01/11/2023

"Tanī pašā laikā Jēzus iesāka runāt un sacīja: "Es Tev pateicos, Tēvs, debesu un zemes Kungs, ka Tu šīs lietas esi apslēpis gudriem un prātniekiem, un tās esi zināmas darījis bērniem. Patiesi, Tēvs, jo tā Tavs labais prāts ir noticis Tavā priekšā.

Visas lietas Man ir Mana Tēva nodotas, un neviens nepazīst Dēlu kā vien Tēvs, un neviens nepazīst Tēvu kā vien Dēls un kam Dēls to grib darīt zināmu" (Mateja 11:25-27).

Ne itin visiem, bet tieši Viņa mācekļiem Jēzus garantē uzticamu piekļuvi Dieva Valstības slepenajiem dokumentiem.

"Dieva gods ir kādu lietu apslēpt, bet ķēniņa gods ir kādu lietu izdibināt un noskaidrot" (Sakāmvārdi 25:2).

Un Draudzes gods ir noņemt slepenību šiem noslēpumiem, pateicoties Svētajam Garam. Tās lielākā privilēģija ir saņemt no Viņa nepieciešamo pravietisko kodu, paroli un šifrus.

Slepenība ir jebkuras organizācijas panākumu, spēka un drošības garants. Jebkura biznesa. Jebkuras valsts.

Kamēr komercnoslēpumi tiek aizsargāti, bizness plaukst. Kamēr draudzes sakraments tiek aizsargāts, draudze ir ietekmīga. Kamēr valsts noslēpumi tiek klasificēti kā Slepeni, valsts ir autoritatīva, ietekmīga un aizsargāta.

Jo vairāk tad, ja runa ir par Dieva Valstības interesēm.

Šajā nodarbībā mēs īsi izskatījām tikai četrus slepenos Dieva Valstības failus.

#1. Lielais dievbijības noslēpums – Dievs ir skatīts miesā.
#2. Ne pārāk lielais netaisnības noslēpums ir grēka cilvēka un pazušanas dēla parādīšanās.
#3. Gadsimtiem un paaudzēm apslēptais noslēpums – Kristus mūsos, godības cerība.
#4. Šis noslēpums ir liels: Draudze ir Jēzus Kristus līgava.

Protams, mēs pārāk neiedziļinājāmies, taču es domāju, ka jums būs interesanti kaut vispārēji iepazīties ar katru no tiem.

Esmu pārliecināts, ka nodarbība, Kristības ar Svēto Garu. Garantēta pieeja slepenajai informācijai par Dieva Valstību atstās dziļu nospiedumu jūsu apziņā (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas