Trīs nedēļas aiz muguras, un cik vēl, to zina tikai Tas Kungs. Reportāža no Vācijas. Osnabrika

Man sen nav bijis tik saspringts grafiks. Kā jau teicu iepriekš, rudens ir ražas laiks. Esam atpakaļ Vācijā. Šoreiz savu dzimšanas dienu svin Osnabrikas draudze Jaunā paaudze. 21 gads.

Tāpēc ne agrāk un ne vēlāk, proti, 21. oktobrī, sākās šie brīnišķīgie svētki. Pilnīga harmonija un pravietiska atbilstība. Trīs nedēļas gan pēc vecuma, gan pēc kalendāra.

Mācītājs Vasilijs un Irina visus šos gadus ir strādājuši nenogurstoši, lai ne tikai saglabātu iesākto darbu, bet arī paceltu to jaunā līmenī. Konferences nosaukums tieši par to spilgti liecina.

Bija lieliski atkal redzēt to pašu pielūgsmes komandu uz skatuves. Vitaliks ir lielisks. Viņš arī cienīgi izgāja cauri savai trimdas un nošķirtības ielejai. Bet tagad eksāmeni ir beigušies un mēs atkal esam kopā.

Un vakardienas nošķīrēji šodien paši izrādās nošķirti. Sējas un pļaujas likums nav atcelts.

Cik gan labs un taisnīgs ir mūsu Kungs.

Visi trīs dievkalpojumi simtprocentīgi atbilda konferences nosaukumam.

Nē, nepalēnināt savu attīstību un neaizķerties pagātnē. Un, neuzskatot sevi par sasniegušu, tiekties pēc augstākā aicinājuma Kristū Jēzū.

“Jaunā paaudze”, kā vienmēr, ir priekšā savam laikmetam, kā tas arī ir bijis no paša iesākuma. Kristū Jēzū mums ir neierobežotas attīstības iespējas. Dodi Dievs, lai mūsu cienīgie pēcteči, garīgie dēli un meitas to saprastu.

Nemaz nešaubos, ka mūsdienu auditorija to sadzirdēja. Pieņēma to bruņojumā. Un dodi Dievs, lai zināšanas par Kristu Jēzu no Viņa zemes autobiogrāfijas pozīcijas pārietu uz Viņa autobiogrāfijas zināšanu līmeni no Mūžības pozīcijas.

Liels paldies, mācītāj Vasilij un Irina, par jūsu lojalitāti un uzticību JP atklāsmēm tik nodevīgā, reliģiskā un neprātīgā pasaulē.

Trīs nedēļas ir aiz muguras, un tikai Tas Kungs zina, cik daudz vēl atlicis.

Un no mums tiek prasīts viens - neiestrēgt attīstībā un nepalikt pagātnē, jo pagātne mūs atstās uz zemes.

Uzticība un pilnīga, nesatricināma ticība Nākošajam pacels mūs mākoņos, lai Viņu satiktu.

Svētkus noslēdzām uz šīs augstās nots. Pieņēmām Svēto Vakarēdienu, atjaunojām derību un tagad esam gatavi doties pretī svētīgai nākotnei.

Visus trīs dievkalpojumus varat noskatīties šeit (Krievu valodā):

Un pēc mēneša gaidīsim jūs visus Rīgā, kur svinēsim kārtējo Starptautiskās kustības “Jaunā paaudze” gadadienu.

Laipni lūdzam! Ar nepacietību gaidīsim jūs!!!

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas