ALFA KURSS "JAUNAIS PASAULES UZSKATS". DEVĪTĀ NODARBĪBA. KRISTĪBA AR SVĒTO GARU. 11/10/2023

Alfa kursa pēdējā nodarbībā Izraēlas tēma sakrita ar Izraēlas tēmu jaunākajās pasaules ziņās.

Mēs pētījām Svētā Gara kristību Vasarsvētku dienā uz drausmīgi saasinātā konflikta starp izraēliešiem un mūsdienu filistiešiem fona.

Tajā nozīmīgajā dienā no debesīm nolaidās garīgās uguns viesuļvētra. Un šajās dienās, diemžēl, uz Izraēlas pilsētām ir kritusi raķešu uguns brāzma.

Paldies Dievam, atbilde bija tūlītēja un adekvāta. Dievs vienmēr stāvēs par saviem cilvēkiem. Galvenais, lai Viņa aizsardzība un Svētā Gara uguns būtu primārais un galvenais stratēģiskais ierocis Svētajā zemē. Viss tērauds sekos.

"Ja Tas Kungs namu neuzceļ, tad darbojas velti, kas gar to strādā. Ja Tas Kungs pilsētu neapsargā, tad velti sargs nomodā."  (Psalms 127:1)

Mēs vienmēr esam iestājušies par kristiešiem un Izraēlu. Vienmēr esam stāvējuši par Jeruzalemi savās lūgšanas un aizlūgumos. Kur mēs varam doties, ja tur ir visas mūsu saknes? No turienes sākās visa mūsu kristīgā vēsture.

Un, starp citu, tajā Vasarsvētku dienā, Svētā Gara izliešanas laikā, tieši Jeruzaleme kļuva par Pirmās apustuliskās Jaunās Derības draudzes šūpuli, ar kuru mēs esam tieši saistīti.

Par ko tika detalizēti spriests pēdējā Alfa kursa seminārā Mūžības balss jeb Dieva valstības valsts valoda, var redzēt šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas