Harizmātisks svētais rituāls. Aizlūgums un iestāšanās par savu zemi. 17.09.2023

Trešā upe jeb, kā mēs esam iezīmējuši, mēneša trešo svētdienu, ir harizmātiskā kalpošana.

Pretstatā ierastajai šī jēdziena kritiskajai un negatīvajai interpretācijai mēs turpinām praktizēt tās dziļo un nevainojamo nozīmi.

Es atgādinu tiem, kuri aizmirsa un varbūt pat uzmeta. Taču oficiālie avoti savu viedokli nemaina.

Kristīgajā teoloģijā "harisma" ir termins, kas attiecas uz nenopelnītu dāvanu (vai svētību), ko Dievs dod cilvēkam. Šo garīgo dāvanu nozīme ir tāda, ka tās izved ticīgo ārpus viņa dabiskajām spējām un tādējādi ļauj viņam veikt to īpašo uzdevumu, uz kuru Dievs cilvēku ir aicinājis.

Īpašākā nozīmē “harizma” ir pārdabiska Svētā Gara izpausme ticīgā cilvēkā, kas paredzēta draudzes celtniecībai (1.Kor.14:12) un personīgai garīgai celšanai (1. Kor. 14:4).

Mēs esam tālu no vientuļnieku vai mūku pozīcijas. Nemaz nerunājot par pašreizējo protestantu draudžu nostāju.

Ar tik uzmundrinošu nosaukumu tie oficiāli ieņem korumpētu pozīciju attiecībā pret pašreizējo politisko režīmu un tiem ir nodevīgs saturs.

Sakot, mums ir vienalga, kas notiek tur ārējā arēnā. Galvenais ir uzmanīt sevi un nekonfliktēt ar priekšniecību un autoritātēm.

Piekrītiet, šī ir dīvaina shēma, kas visos aspektos ir pretrunā ar Bībeles kanoniem. Draudze ir patiesības balsts un pamats. Draudze ir Dieva Valstības pārstāvniecība uz zemes.

Tā ir bijusi un vienmēr būs visu pasaules notikumu epicentrā, jo šos notikumus vada Draudzes Galva, Kura vārds ir ķēniņu Ķēniņš un visu zemes ķēniņu Valdnieks.

Ak, cik maz tādu draudžu ir palicis mūsdienās, kam par to ir atklāsme. Un pat ja kāds no mūsu Kustības to nav varējis saprast 34 gadu laikā un mainīja savu kursu, tā ir viņa darīšana. Bet mēs pārliecinoši turpinām virzīties pa to pašu ceļu.

Jūsu uzmanībai – ne vienkārši kalpošana. Harizmātiska svētdarbība. Pašreizējo notikumu analīze. Aizlūgums un iestāšanās par savu zemi.

Šo vēstījumu pilnībā varēsiet noskatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas