Pieiesim bez bailēm pie žēlastības troņa. 20/08/2023

Žēlsirdība un žēlastība savlaicīgai palīdzībai

"Tā kā mums ir liels augstais priesteris, kas izgājis caur debesīm, Jēzus, Dieva Dēls, tad turēsimies pie Viņa apliecināšanas.

Jo mums nav augstais priesteris, kas nespētu līdzi just mūsu vājībām, bet kas tāpat kārdināts visās lietās, tikai bez grēka.

Tāpēc pieiesim bez bailēm pie žēlastības troņa, lai saņemtu apžēlošanu un atrastu žēlastību, palīdzību īstā laikā" (Ebrejiem 4:14-16).

Trešā svētdiena ir dziedināšanas dievkalpojums. Tā ir platforma, kurā mēs izmantojam gan Svētā Gara dāvanas, gan attīstām personīgās ticības spēju saņemt Dieva svētību.

Viens nevar pastāvēt bez otra. Bez ticības nav iespējams izpatikt Dievam. Jēzus savā dzimtenē nevarēja paveikt nevienu brīnumu ar visu savu garīgo arsenālu.

Un sieviete, kas 12 gadus cieta no asiņošanas, bez īpašām lūgšanām un rituāliem saņēma dziedināšanu pati, tikai pieskaroties Viņa drēbēm.

Jebkurš brīnums ir mijiedarbības process. Patiesa ticība ved mūs pēc iespējas tuvāk Dievam. Un Svētais Gars, pieskaroties cilvēka būtībai, atrisina visas mūsu problēmas.

Nav nepieciešams gaidīt līdz dievkalpojuma beigām. Tu vari ticībā saņemt savu brīnumu jau sludināšanas laikā. Tas nav rituāls, kas tevi izglābs, bet gan Dieva Vārds, jo žēlsirdība un žēlastība savlaicīgai palīdzībai tev jau sen ir gatava.

Vēstījumu pilnā mērā jūs varēsiet skatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas