Viņam palīdzēja Viņa paša elkonis, un Viņa paša taisnība bija Viņam par balstu. 30/07/2023

 "Tā ir nostumta pie malas tiesa, un taisnība pilnīgi izzudusi; uzticība grīļojas kaut kur tirgus laukumā, bet godīgums nekur neatrod ieejas. Tiešām, patiesība un uzticība ir pazudušas; kas piekāpjas ļaunuma priekšā, tas krīt par upuri neskaitāmiem laupītājiem.

Tas Kungs to redzēja, un Viņam tas ļoti nepatika, ka nav vairs taisnības. Un Viņš redzēja, ka nav neviena, un brīnījās, ka nav aizstāvja; tad Viņam palīdzēja Viņa paša elkonis, un Viņa paša taisnība bija Viņam par balstu."  (Jesajas 59:14-16)

Nav nekā jauna zem saules. Tas, kas notika sirmās senatnes apstākļos, notiek arī tagad. Morālā krīze un politiskā katastrofa. Jesaja burtiski detalizēti un pravietiski ir aprakstījis mūsu pašreizējo situāciju. Tās pašas problēmas.

Kur mēs ejam un kas mūs sagaida rīt?  Pēdējās ziņas ir viena tumšāka par otru.

Pagānisms ceļ galvu arvien augstāk un augstāk. Neoliberālisms maršē pa Eiropas galvaspilsētu centrālajiem laukumiem.

Rudenī tiek plānots izraidīt no Latvijas tos Krievijas pilsoņus, kuri nav nokārtojuši eksāmenus latviešu valodā. Rīgā tvarsta kādu noziedznieku, sastrēgumstundas laikā paralizējot visu satiksmi. Kas tas ir???

Kaut kāda galēja tumsonība jeb, kā teica klasiķi, neprāts pastiprinājās, koki locījās.

Uz šī fona Tas Kungs man deva vārdu.

Kad demokrātija un veselais saprāts kapitulē. Kad samīda to, kas ir svēts un drosmīgo cilvēku balsis apklust. Kad tumsa nolaižas pār zemi, Dieva tautai paliek svarīgs apsolījums.

Demokrātija var kapitulēt vardarbībai un ļaunumam. Bet Dieva Valstība – nekad.  Dieva Valstība nekad nav atkāpusies vai kapitulējusi tirānu un diktatoru priekšā.

Šo ziņojumu varat redzēt šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Un tagad pēc teorijas pāriesim pie prakses. Slavējiet to Kungu, ka Latvijā ir cilvēki, kas neklusē, kas paceļ balsi par patiesību.

Tāpēc sirsnīgi aicinu visus, kuri nav vienaldzīgi un patriotiskos draugus piedalīties protesta akcijā pret Stambulas konvencijas pieņemšanu.

Ja jums rūp jūsu ģimenes un līdz ar to arī valsts nākotne, nāciet un parādiet savu pilsoņa attieksmi.

Tiekamies trešdien pusdivpadsmitos pie Saeimas!!!

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas