Augusta pirmās svētdienas dievkalpojums. Ģimenes upe. 08/06/2023

"Manas acis lai raugās uz uzticīgajiem zemē, ka tie paliek pie manis. Kas taisnus ceļus staigā, tie man kalpo" (Ps. 101:6).

Dieva uzticība un cilvēka uzticība

"Un viņa kungs sacīja tam: labi, tu godīgais un uzticīgais kalps. Tu esi bijis uzticīgs pār mazumu, es tevi iecelšu pār daudzumu. Ieej sava kunga priekā" (Mateja 25:21).

"Tie karos ar Jēru, bet Jērs tos uzvarēs, jo Viņš ir kungu Kungs un ķēniņu Ķēniņš, un Viņa aicinātie, izredzētie un uzticīgie, kas ir līdz ar Viņu" (Atklāsmes 17:14).

Jēzus ir mans Glābējs! Viņš ir Varenais Lauva un Dieva Jērs

Pirmā svētdiena tradicionāli ir ģimenes upe. Kalpošana, kurā ne tikai runājam par ģimenes vērtību, bet arī pieliekam visas pūles, lai to aizsargātu likumdošanas līmenī.

Tēma ir aktuāla un dienas kārtībā, jo tieši šajā laikā Latvijā tiek lemts jautājums par Stambulas konvencijas ratifikāciju.

Mēs, kā vienmēr, esam priekšgalā. Uz kārtējo kauju barikādēm.

Paldies Dievam, pret šo kriminālo dokumentu jau savākti 13 000 parakstu. Esmu pārliecināts, ka Tas Kungs neapkaunos tos, kas paļaujas uz Viņu.

Viena lieta, kad protestē centrālajā laukumā un pavisam cita, aizlūgt svētnīcā, Dieva priekšā. Un viens neizslēdz otru. Gluži pretēji, tas harmonizē, bagātina un papildina. No neredzamā rodas redzamais.

Tieši tādā gultnē notika svētdienas dievkalpojums, kura laikā mēs pasludinājām neoliberālās ideoloģijas sakāvi Tā Kunga priekšā.

ASV geju koris ierakstīja dziesmu, kurā "sola ierasties pēc jūsu bērniem"

Tieši lai aizsargātu mūsu bērnus no gaidāmās sodomijas okupācijas, mēs iestājāmies šajā kalpošanā.

Paldies Tam Kungam, ka Jaunajā paaudzē šai sakarā ir atklāsme. Jūsu uzmanībai - augusta pirmais, ģimenes dievkalpojums.

Galvenā tēma: Laikmeta beigās Jērs uzvarēs visus savus ienaidniekus. Un kopā ar Viņu aicinātie, izredzētie un uzticīgie. Pilnu dievkalpojumu varat noskatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas