Pēdējā laika notikumu panorāma. 31.05.2023

"Un, izgājis no Tempļa, Jēzus aizgāja. Tad Viņa mācekļi piegāja pie Viņa, lai rādītu Viņam Tempļa celtnes. Bet Jēzus atbildēja tiem un sacīja: "Vai jūs visu to neredzat? Patiesi Es jums saku: šeit akmens uz akmens nepaliks, kas netiks nopostīts.

Un, Viņam uz Eļļas kalna sēžot, mācekļi piegāja pie Viņa atsevišķi un sacīja: "Saki mums, kad šīs lietas notiks un kāda būs Tavas atnākšanas un pastarā laika zīme?" Un Jēzus atbildēja tiem un sacīja: "Pielūkojiet, ka neviens jūs nepieviļ. Jo tad daudzi nāks Manā Vārdā un sacīs: Es esmu Kristus, - un tie pievils daudzus.

Un, tāpēc ka netaisnība ies vairumā, mīlestība daudzos izdzisīs. Bet, kas pastāv līdz galam, tas tiks izglābts" (Mateja 24:1-5, 12-13).

Lūk, tāda vēsts iegūla man sirdī uzreiz pēc atgriešanās no Izraēlas. Tas Kungs neapsolīja to, ko mums tik bieži sola atbraukušie pravieši un evaņģēlisti.

Beigu laiku panorāma, ar kuru Jēzus iepazīstināja savus mācekļus, dažkārt nesakrīt ar mūsu prognozēm.

Tomēr tas nav pats svarīgākais. Uz ko mēs visbiežāk koncentrējam savu uzmanību, tas arī ietekmēs mūsu ticību.

Ja mēs turpinām skatīties uz velna darbiem vai netaisnības pieaugumu, mūsu liktenis ir mainīšanās tādā pašā tēlā. Mūsu ticība izsīks, un mūsu mīlestība atdzisīs.

Bet, ja mēs koncentrējam savu uzmanību uz Dieva žēlsirdības un žēlastības manifestāciju, mūsu ticība un mīlestība tikai pieaugs.

Tātad, galvenais Jēzus brīdinājums - uzmanieties, lai neviens jūs nemaldina...

Uzstājīgi iesaku pilnībā noskatīties šo svarīgo, savlaicīgo, analītisko vēstījumu (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas