Jo Viņam vajag valdīt, tiekāms Viņš noliek visus ienaidniekus Sev zem kājām.

Kāda starpība, kādi gājuma starpposmi mums ir priekšā. Kādi prezidenti un premjeri vēl nāks un tāpat nozudīs no vēstures arēnas.

Karaļi nāk un iet. Taču pēdējais vārds ir nevis viņiem, bet Tam, kurš viņus pārrauga, sver un novāc kā nevajadzīgus, līdzīgi Belsacaram vai Hērodam.

Pašreizējā prezidenta nākšana pie varas ir netīrākā, aizvainojošākā lappuse Latvijas vēsturē. Bet noteikti ne mūsu sakāve.

Tā ir iespēja Tam Kungam vēlreiz parādīt Savu kundzību, mīlestību un dedzību pret latviešu tautu. Vēlreiz parādīt starptautiskajai sabiedrībai, Kurš ir mājā saimnieks.

Piepildot pravietisko vārdu, Viņš celsies, un apkaunos visus Savus ienaidniekus.

Viņš nekad nevienam nepieļaus Latviju kā kristīgās kultūras un garīgās atdzimšanas citadeli Eiropas telpā pārvērst par Sodomu vai par Gomoru.

Un lai kas šodien ir ap mums, nav nekā jauna zem saules. Cīņa par nākotni starp tumsas valstību un Dieva Valstību nenorimst ne uz minūti.

Reālā draudze vienmēr ir ieņēmusi protestantisma pozīciju, kur pamatā ir Kristocentrisms un Teokrātiskā kārtība. Vai tas būtu pagājušā gadsimta sākums, vai tas būtu deviņdesmito gadu sākums, vai tas būtu mūsdienu neoliberālisma apstākļos.

Mūsu Dievs negrasās kapitulēt. Viņam ir jāvalda, līdz Viņš visus ienaidniekus  liks Sev zem kājām.

Tas ir tas, ko mēs nepārtraukti esam sludinājuši un turpinām sludināt mūsu Kustības pastāvēšanas 34 gadus līdz pat šai dienai.

Jūsu uzmanībai muzikāls vēstījums par šo tēmu (Krievu valodā):

Komentāri

Populāras ziņas