Cilvēks, kuru ir svētījis Tas Kungs, nekad netiks nolādēts. Un Dieva nolādētie cilvēki nekad nebūs svētīti. 21/06/2023

"Es šodien piesaucu debesis un zemi kā lieciniekus pret jums, ka lieku jūsu priekšā dzīvību un nāvi, svētību un lāstu; tad nu izvēlies dzīvību, ka dzīvotu gan tu, gan tavi pēcnācēji" (5.Mozus 30:19).

Būt svētītam vai nolādētam ir cilvēka izvēle.

Svētības un lāsta garīgie likumi joprojām nes sevī intrigas un noslēpumus. Kurš gan to apstrīdēs? Ir Dieva svētīti cilvēki uz zemes.

Un ir arī cilvēki uz zemes, kurus trīs paaudzes iepriekš nolādējis tas pats Dievs.

Vai tā nav, ka tas griež ausis? Mūsdienu liberālā reliģija nepieļauj pat domu par to. Mūsu Dievs nevar nolādēt. Viņš tikai mīl un piedod. Baro, dziedina un atkal mīl un piedod. Un tikai velns var mūs nolādēt.

Daļēji jā. Tomēr tā ir nepilnīga patiesība. Vienkāršota. Bērniem domāta, kuriem nevajag visu stāstīt. Viņi vienalga nesapratīs.

Man ir jautājums pieaugušajiem: ja Dievs nevar nolādēt, kāpēc tad Viņš piedāvā svētības un lāstus cilvēkiem? Un ne teorētiski, bet pilnīgi praktiski.

“Tādēļ jau jūs esat nolādēti, tā ka viss krīt jums no rokām un iet jūsu rokās bojā, jo jūs visi vienā kopā cits pār citu Mani krāpjat!" (Maleahija 3:9)

Un kad Jēzus pie ieejas Jeruzālemē pasludināja Izraēlas galvaspilsētas pilnīgu iznīcināšanu, no kuras nepaliks akmens uz akmens, kas tas ir, svētība vai lāsts? Spriediet paši.

Un mēs varam atrast simtiem līdzīgu rakstvietu Vārdā.

Viņa baušļu izpildītāji ir svētīti, un paši Radītāja pamatprincipu pārkāpēji paši piesaista uz savām galvām Viņa lāstu.

“Viņš mīlēja lāstu, un tas nāks pār viņu;  viņš nevēlējās saņemt svētību, un tā no viņa atkāpsies” (Psalmi 109:17).

Bet ir citas kategorijas lāsts, kas dzimst nevis debesīs, bet uz zemes. Kā jūs saprotat, ne tikai Dievs var nolādēt, bet arī velns.

Neviļus rodas jautājums – kāda ir atšķirība? Iedomājieties, ka atšķirība ir būtiska un principiāla.

Ja mēs varam lauzt dēmonisko lāstu ar spēku, kas dots no augšienes, neviens nekad nevarēs lauzt lāstu no Dieva. Tas ir nopietns brīdinājums mūsdienu draudzei, kas izskanēja pagājušajā trešdienā.

Nepārstāstīšu, kas bija, iesaku pilnībā noskatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Novērtēsim un lolosim svētību, kas mums ir dota Kristū Jēzū.

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas