Ar Viņa žēlastību mēs neesam pazuduši no zemes virsmas. Visspilgtākās liecības. 10.05.23.

"Ja Tas Kungs nebūtu bijis ar mums, tā lai saka Israēls, ja Tas Kungs nebūtu bijis ar mums, kad cilvēki pret mums cēlās, tad viņi mūs būtu aprijuši dzīvus, kad iedegās pret mums viņu dusmas; tad ūdens mūs būtu applūdinājis un upes viļņi mūs aizskalojuši, tad ūdens bangas būtu mums visiem pārvēlušās pāri.

Slavēts lai ir Tas Kungs, ka Viņš mūs nedeva viņu zobiem par laupījumu! Mūsu dvēsele ir izglābta kā putns no mednieka tīkliem; pārrauti ir tīklu valgi, un mēs esam glābti!

Mūsu palīdzība stāv Tā Kunga Vārdā, kas radījis debesis un zemi" (Psalms 124:1-8).

Un bija pietiekami daudz iespēju pazust. Cik ļoti Dievs ir ieinteresēts īstenot savus plānus caur mums, tikpat velns ir ieinteresēts nozagt šos plānus un nogalināt un iznīcināt to izpildītājus.

Tāpēc Tā Kunga dedzība un Viņa apsolījumi ir mūsu aizsardzības un drošības garantija. Ne tik daudz mūsu pūles un ticības varoņdarbi, bet gan Viņa mūžīgā žēlastība.

Daudzas reizes mana dzīve karājās mata galā. Taču pēdējā brīdī, neskatoties uz mūsu pūlēm, pēkšņi kaut kas sāka notikt. Praktiskā nozīmē kļuva skaidri solījumi par to, ka neviens mūs nenolaupīs no Viņa rokas.

Pirms 40 gadiem jau kuro reizi es atkal nevarēju nebūt šajā pasaulē. Slīku. Elpoju jūras ūdeni. Savā priekšā jau redzēju lidojam mirgojošas virsmas.

Un pirms 20 gadiem Šeremetjevo 2 bija kārtējais piedzīvojums. Arī tajā dienā manis varēja nebūt, kad aiz manis aizcirta smagās cietuma durvis ar septiņām slēdzenēm. Par to rakstīja pat laicīgie mediji.

Vasarsvētku draudzes mācītājs pazuda bez vēsts pēc nelikumīgas aizturēšanas 
Šeremetjevo-2 lidostā.
Lielākās Vasarsvētku draudzes Jaunā paaudze mācītājs Aleksejs Ļedjajevs, kurš šorīt ieradās no Rīgas lidostā Šeremetjevo-2, vairākas stundas pēc tam, kad tika aizturēts pasu kontroles laikā, pazuda bez vēsts. Par to ziņo Slāvu juridiskais centrs. Pārtrūka arī saziņa, kas ar viņu visu šo laiku tika veikta pa mobilo tālruni. Mācītāja atrašanās vieta šobrīd nav zināma.
Pēc mācītāja palīga Vadima Privedeņuka teiktā, Ļedjajevam, izejot cauri pasu kontrolei, tika dots rīkojums "gaidīt malā". Tad viņu bez paskaidrojumiem kaut kur aizveda. Privedenjuks gaidīja mācītāju divas stundas bez rezultātiem.

Bet Dievs vienmēr ir bijis nomodā. Tur, kur cilvēka iespējas beidzās, Viņš demonstrēja Savu pārdabisko iejaukšanos, parādot Savu spēku mūsu nespēkā.

Un cik daudz, bez tam, dzīvē ir notikuši brīnumi. Lai Dievs dod, nekad tos neaizmirst, un biežāk atcerēties visu to ceļu, pa kuru Tas Kungs ir vadījis.

Pēdējā dievkalpojumā izskanēja visspilgtākās liecības no manas dzīves. Viss bija tik godbijīgi un atklāti.

Par to varat pārliecināties, noskatoties šo vēstījumu kopumā (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas