Viņa apsolījumi ir mūsu drošības garantija. 05.03.23.

"Svētīgs tas cilvēks, ko Tu, Kungs, audzini un ar Savu bauslību pamāci, lai viņš paciešas ļaunajās dienās, kamēr bezdievim bedri izraks!

Jo Tas Kungs neatstums Savu tautu un neatstās Savu mantojumu" (Psalms 94:12-14).

Mūsu drošības garantija nav tikai Viņa apsolījumi, bet arī spēja saņemt Dieva izpratni. Kamēr apsolījumi ir tikai uz papīra, mums tie nav nekas.

Bet tajā brīdī, kad Tas Kungs dod īstu padomu no debesīm un labo mūsu maršrutus. Kad apsolījumi no papīra tiek pārnesti uz mūsu sirds plāksnēm, viss tradikāli pārveidojas un nostājas savās vietās.

Ne tie apsolījumi, kas ir ārpusē, bet gan apsolījumi, kas skan mūsos, ir mūsu drošības garantija.

Kā jūs saprotat, šīs ir ļoti smalkas mūsu dzīves pieredzes šķautnes, taču tās ir ārkārtīgi svarīgas, īpaši tādā laikā kā tagad.

Kungs šodien vēlas mūs pārliecināt, ka visa situācija pasaulē ir zem Viņa kontroles, it īpaši, ja runa ir par draudzi un Dieva tautu.

Draudzes spēja sadzirdēt Dieva balsi, iegūt pravietisku svaidījumu, Svētā Gara vadība – lūk, galvenā garīgā imunitāte, kas garantē ne tikai izdzīvošanu un drošību, bet arī uzvaru globālo satricinājumu laikā.

Un vēl viena svarīga līnija - līdz bezgodim bedri izraks.

Dažiem grūtību dienas ir dzīves skola un Viņa kundzības iepazīšana. Citiem tas ir ceļš uz kapsētu. Un šeit mums ir jāsaskata sava vieta zem saules un sava loma.

Nelaimes dienas ir priekšnoteikums  bezdievīgo un pretlikumīgo cilvēku, nevis Dieva tautas iznīcināšanai.

"Jo Tas Kungs neatstums Savu tautu un neatstās Savu mantojumu" (Ps. 94:14).

Pilnā apjomā dievkalpojumu varat noskatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas