Vai Dievs ir mūsu iespaidots? Noslēpumi mūsu ietekmē uz apkārtējiem. 26.02.23.

"Paldies Dievam, kas mūs visur vada Kristus uzvaras gājienā un caur mums izplata Viņa atziņas labo smaržu visās malās.

Jo mēs esam Kristus saldā smarža Dievam tiem, kas top izglābti, un tiem, kas pazūd. Vieniem nāves smarža uz nāvi, bet otriem dzīvības smarža uz dzīvību. Un kas šim darbam ir derīgs?" (2.Korintiešiem 2:14-16)

Lai gūtu panākumus savā kalpošanā, mums ir jābūt cilvēkiem ar maksimālu ietekmi. Tā ir aksioma.

Tātad, šeit apustulis Pāvils mums atklāj mūsu ietekmes uz citiem noslēpumu. Ir lietas, kas ir primāras, un ir lietas, kas ir sekundāras. Un pats galvenais – neko nejaukt.

Pirms atstāt iespaidu uz savu auditoriju, mums jāatstāj iespaidu uz Dievu - tas ir primari. Un tikai pēc tam Tas Kungs caur tevi varēs garantēti atstāt iespaidu uz cilvēkiem.

Tas ir otrkārt. Tam, kurš ir apguvis šo mācību, ir neierobežota ietekme un panākumi.

Ja, pirmkārt, parādīsi Tam Kungam, ka ne tikai tici Viņam, bet arī svini uzvaru Kristū Jēzū. Saproti, kāds spēks un priekšrocības tev ir Viņā.

Ne vien tici tam, bet arī esi sajūsmā un saviļņots. Un, saprotot savu lomu no Dieva Valstības pozīcijas, esi pateicības un uzslavas piepildīts. Un šajā gadījumā Debesu Tēvs nepaliks vienaldzīgs.

Viņš noteikti atbildēs. Sūtīs gan žēlastību, gan svaidījumu. Un Viņa atziņas smaržu, nevis mēs, bet Viņš izplatīs caur mums visur. Tas ir otrkārt.

Īsāk sakot, tas ir tikai formulējums. Vēstījumu pilnībā varat skatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas