Mēs esam aicināti iemantot svētības. Dāvids to zināja, bet Sauls, diemžēl, ne. 14.12.22.

Kas mīl dzīvi, tas to izglābs un pārveidos

“Jo, kas mīl dzīvību un grib redzēt labas dienas, tas lai attur savu mēli no ļauna un savas lūpas, ka tās nerunā viltu" (1. Pētera 3:10).

Laiks mūs nenovēršami virza pretī 22. gada finiša un 23. gada starta līnijai. Ziema sagaida dāsni un viesmīlīgi. Sen tā nav bijis.

Labi, ka konference aiz muguras. Bet, neskatoties uz to, mums ir jābūt gataviem janvāra gavēnim. Dāvāt Tam Kungam ne tikai mūsu sirds stāvokli, bet arī pārdomātu un izsvērtu notikumu kalendāru nākamajam gadam.

Cik svarīgi gan šeit ir saglabāt līdzsvaru starp mūsu sirds stāvokli un tās saturu.

Viena ceļmala - Svētā Gara uguns, emociju galējības, ceturtās dimensijas koordinātes un ne vārda par draudzes programmu tik sarežģītos apstākļos kā šodien. It kā mēs atrastos uz Marsa.

Cita ceļmala – programmas, biznesa tikšanās, dažādi projekti. Un to ir tik daudz, ka nav laika pat palūgt.

Un tad vēl iespējami ieilguši skandalozi sarežģījumi, kā tas bija Dāvida un Saula liktenī. Viens meklē patvērumu bailēs no nāves. Un otrs tikai gaida izdevīgu brīdi, lai to likvidētu.

Sakiet, ko šādos apstākļos var plānot? Starp citu, Dāvidam bija plāni pat tik izmisīgos apstākļos. Tur nebija galējības un ceļmalas. Viss bija saprātīgi līdzsvarots. Dāvids lieliski zināja šo uzvaras pamatprincipu:

“Jo, kas mīl dzīvību un grib redzēt labas dienas, tas lai attur savu mēli no ļauna un savas lūpas, ka tās nerunā viltu” (1.Pētera 3:10).

Iesaku noskatīties šo kalpošanu (Krievu valodā). Nenožēlosiet.

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas