Zaudētā un atgūtā paradīze. Tēvi un dēli. 06.11.22.

Šodien mums ir ģimenes upe. Parunāsim par pašu svarīgāko. Ģimene ir mūsu saknes. Dzīvības šūpulis, visu sākumu sākums. Mēs visi esam cēlušies no ģimenes.

Tā nav nejaušība, ka Tas Kungs radīja cilvēku Ēdenē. Kur nebija slimnīcu un policistu. Kur nebija bāriņtiesu un adaptācijas centru. Kur nebija bērnu silīšu un bērnu namu. Kur nebija vientuļu vecumdienu pansionātos.

Saskaņā ar Radītāja plāniem ģimenei bija jākļūst par paradīzes nostūrīti Ēdenes dārzā.

Bet diemžēl notika traģēdija. Senā čūska iekļuva Ēdenes teritorijā un, pārkāpjot visus Dieva standartus, maldināja pirmos cilvēkus.

Viņi tika izraidīti no paradīzes. Un svētīgā tēva un mātes statusa vietā viņi iemantoja brāļu karu lāstu.

Daba necieš tukšumu. Kad mēs kaut ko zaudējam, mēs noteikti atradīsim kaut ko tā vietā. Un ne vienmēr šis atradums ir līdzvērtīgs mūsu zaudējumam. Visdrīzāk, ka pretēji.

Un mūsu senči to labi saprata.Debesu un krāšņā mantojuma dziļumus nomainīja ellešķīgi draudīgi dziļumi nolādētās zemes teritorijā.

Paldies Dievam, ka Viņš tam kategoriski nepiekrīt. Mūsu Dievs ir revanša Dievs. Un caur Savu Mīļoto Dēlu Viņš vēlas visus Dieva Valstības atstumtos pārvērst par repatriantiem.

Kā Ādamā visi mirst, tā Kristū visi atdzīvosies. Un tas nozīmē, ka saskaņā ar mūsu ticību, bārenības un atstumtības lāsts tiks iznīcināts.

Tas Kungs rada visu jaunu, arī mūsu ģimeņu teritorijā.

Jēzus Kristus vārdā, mūsu zaudētā paradīze noteikti un garantēti tiks atgriezta!!!

Pilnā mērā šo ģimenei veltīto dievkalpojumu varat noskatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas