Tas Kungs Savai tautai dod mieru, kamēr ļaunajam izrok bedri. 22.09.22.

“Svētīgs tas cilvēks, ko Tu, Kungs, audzini un ar Savu bauslību pamāci, lai viņš paciešas ļaunajās dienās, kamēr bezdievim bedri izraks, jo Tas Kungs neatstums Savu tautu un neatstās Savu mantojumu" (Psalms 94:12-14).

Dieva griba ir redzēt mūs norūdītus un pieredzējušus. Spēcīgus, drosmīgus un nelokāmus. Bet pāri visam – apgaismotus un kompetentus. Dievs vēlas mums šodien pateikt, ka grūtību dienas nav mūsu problēma.

Bēdu dienas ir laiks, kad tiek izrakta bedre. Kam? Nē, ne taisnīgajam. Tās nav iznīcības priekšnoteikums Dieva tautai. Ne tev un ne man.

Līdz tiks izrakta bedre ļaunajiem.
Bēdu dienas ir iznīcības priekšnoteikums nesvētajiem un netaisnajiem, nevis Dieva ļaudīm.

Šodien ļaunais un vājprātīgais vecis Kremlī, atsakoties atzīt savu apkaunojošo sakāvi Ukrainā, strauji veļas lejā pa nogāzi.

Marazms pieaug. Veselais saprāts ir stingri aizliegts. Un domājošiem cilvēkiem šeit ieeja ir liegta.

Ja spēles laikā divdesmit reizes maina noteikumus, tā vairs nav spēle. Tā ir šizofrēnija. Tas ir vājprātīgo nams. Sākumā bija viena terminoloģija. Pie tam aizsargāta ar krimināllikumu.

Militārā specoperācija Ukrainā 2022. gada 23. maijā. Pārraide tiešsaistē.

Tas kategoriski nav karš, bet gan īpaša operācija. Un, ja kāds saka nē karam - to uz cietumu. Katorgā un uz galerām. Un tajā pašā laikā simtiem iznīcinātu pilsētu. Bombardēšanā iznīcināti civiliedzīvotāji. Skaitļi strauji pieaug.

Un tas vēl joprojām nav karš??? Tad kurš man pateiks, kas tas ir?

Mēs vienkārši veicam Ukrainas demilitarizāciju un denacifikāciju.

Līdz šim neviens nav atšifrējis, ko nozīmē šis debīlais formulējums. No kā jūs glābjat Ukrainu? No kādiem nacionālistiem? No kādiem Banderas sekotājiem? Kur viņi ir, parādiet tos.

Krievija, neaiztiec Ukrainu!

Acīmredzama rupja un stulba propaganda, kas aprēķināta vai nu uz aunu ganāmpulku, vai uz proletārisko strādnieku un zemnieku šķiru.

Un cik nevainīgu jaunu puišu gājis bojā šīs operācijas laikā no Krievijas puses?  Kur ir oficiālā mirušo statistika??? Un, kad mātes mēģina kliegt, kur ir viņu dēli, viņām rupji aizbāž muti un piekauj. Tas ir kas???

Un ar kādu skaitli šīs zvērīgās, bezjēdzīgās agresijas laikā jūs mērat 200 - tās kravas? 50 tūkstošiem? 60 tūkstošiem vai 80 tūkstošiem?

Dzimst dedzinošs jautājums - kā vārdā??? Un otrs, ne mazāk dedzinošais - kurš atbildēs??? Atbildi uz pēdējo jautājumu, manuprāt, jūs labi zināt.

Bet šodien terminoloģija nez kāpēc mainās. Tā vairs nav operācija, bet daļēji karš. Liekulība un klaji meli.

Negausīgajam asinskārajam kremļa vampīram šķiet, ka ir bijis par maz upuru. Izsludināta mobilizācija. Nē, ne vispārēja. Daļēja.

Lai ir vēl 300 tūkstoši. Arī turpat. Uz cilvēku gaļas mašīnu. Uz viņa dēmoniskās iekāres un neapmierināto ambīciju altāra.

Tauta savlaicīgi pārlaboja oficiālo formulējumu.
Tā nav mobilizācija. Tā ir mūsu prezidenta debilizācija un mūsu iedzīvotāju aprakšana.

Nē, draugi, tas nevar turpināties ilgi.

Nešķīstajam jau bedre tiek rakta. Ne tikai viņam, bet arī viņa pietuvināto lokam. Gan politiskajam, gan reliģiskajam.

Kas zina, varbūt kādā jaukā dienā kaut kur pie Hersonas vai Doņeckā ukraiņiem paveiksies satikt Krievijas Apvienotā evaņģēliskās ticības kristiešu savienības bīskapu vadīto specvienību. Bruņotus līdz zobiem, taču ar mīlestību pret tuvāko.

Tā būs pārsteidzoša tikšanās, vai ne?  Kā zināt... Kā zināt...

Nav šaubu, ka daļēja mobilizācija ir vēl viens priekšnoteikums Krievijas deputinizācijas procesam.

Putinam ir jāaiziet!

Deputinizācija pagaidām ir daļēja, taču viss vēl priekšā.

Un tikmēr tiek rakta bedre un gatavota kapsēta visiem nešķīstajiem. Tikmēr tiek gatavota taisnīga tiesa gan kara noziedzniekam VVP, kuram rokas līdz elkoņiem asinīs, gan viņa noziedzīgajai videi, atliek vien gaidīt.

Rīt nograndēs pērkons un viss nostāsies savās vietās.

Bēdu dienas ir traģēdija ļaunajiem un tiem, kas dara ļaunu. Tieši viņiem šajā laikā tiks izrakta bedre.

"Vēl mazu brīdi - un bezdievīgā vairs nebūs" (Psalms 37:10).

Lūk, Dieva skatījums uz mūsdienu globālo krīzi.
Pilnībā šo dievkalpojumu varat noskatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas