Dialogs, kas izvēršas par ilgtermiņa sadarbību

Vienkārši jāpabrīnās par viesu pārpilnību rudens sākumā. Esmu pārliecināts, ka tā nav nejaušība. Tas Kungs mūs jau iepriekš sagatavo gaidāmajiem satricinājumiem. Apgādā draudzi garīgi, profesionāli un tehnoloģiski.

Gudrie nodrošinājās ar eļļu. Kad zemi pārklās tumsa, mums ir jābūt garantētam aizsargātam gaismas avotam. Vārda tiešā un pārnestā nozīmē.

Dažādu profesiju pārstāvji pulcējas sadarbībai augstā starptautiskā valstiskā līmenī. Varbūt šodien tas ir mākonis plaukstas lielumā. Vienkārša draudzīga tikšanās.

Taču jau rīt šis dialogs var pārvērsties par ilgtermiņa starptautisku sadarbību.

Tas Kungs apvieno Savus talantus un dāvanas ne tikai draudzes teritorijā. Evaņģelizācijas un aizbildniecības jomā. Vai svētnīcas radošajā laboratorijā.

Arī ministriju un dažādu valstisku struktūru līmenī. Es ne par gramu nešaubos par to. Mana dziļā pārliecība, ka tieši šeit slēpjas praktiskā nozīme būt par zemes sāli un gaismu šai pasaulei.

Iespējams, tāpēc pēdējā laikā pie mums uz skatuves ir tik daudz dažādu viesu. Padomājiet, vienā dievkalpojumā bija delegācijas no trim valstīm. Kualalumpuras (Malaizija), Losandželosas (ASV), kā arī no Šveices.

Tāda kontrastaina daudzveidība. Tik daudz interesantu priekšlikumu un projektu. Dialogs, kas virzās uz ilgtermiņa sadarbību, ir īstais Dieva rokraksts.

Pilnībā svētdienas dievkalpojumu varat noskatīties vienā un otrā vietā (Tulkojums Latviešu valodā).

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas