Slavēšana Ukrainas ienaidnieku dēļ

"Dziedātāju vadonim. Dāvida dziesma uz gitita. Kungs, mūsu valdniek, cik augsti godājams Tavs Vārds visās zemēs! Tava varenība sniedzas debesu augstumos!

No bērnu un zīdaiņu mutes Tu Sev esi izveidojis pretspēku Saviem pretiniekiem, lai liktu apklust Saviem naidniekiem un atriebējiem" (Psalms 8:1-3).

Paradoksālie Dieva valstības likumi. Nebūt ne bērniem, lai gan veltīti jaundzimušajiem. Esmu pārliecināts, ka viņus vajadzēja vadīt garīgi nobriedušiem cilvēkiem.

Jo, ja mazuļus vada mazuļi, tie nekad nepametīs savu bērnudārzu. Tāpēc šādi psalmi tika adresēti kora vadītājam, kuram bija ne tikai vokālās, bet arī instrumentālās prasmes.

Īsta pielūgsme ir profesionālisms Svētā Gara svaidījumā. Tādā laikā pat bērna mute var pārvērsties par draudīgu ieroci pret visiem ienaidniekiem, nemaz nerunājot par pieredzējušu un nobriedušu levītu kategoriju.

Patiesa slavēšana un pielūgsme ietver ne tikai Kungu Dievu, kas ir Viņa Valstības priekšgalā. Daudz biežāk šī levītu kalpošana paredz Dieva Valstības ienaidnieku nometni. Lai apkaunotu ienaidnieku okupantus. Aizver mutes agresoriem un atriebējiem.

Vispār Izraēlā patiesa slavēšana un pielūgšana vienmēr ir uzskatīta par militārās stratēģijas neatņemamu sastāvdaļu. Tāpēc dziedātāji un dejotāji vienmēr gāja pa priekšu.

Un vēl viens svarīgs faktors. Tu pats nekad to nebūtu izdomājis. Pravietiskas, stratēģiskas pielūgsmes iniciatīva vienmēr pieder Tam Kungam.

Tu sarīkoji slavēšanu savu ienaidnieku labā. Gan Izraēlas teritorijā. Gan Baltijas valstu teritorijā. Gan Ukrainas teritorijā.

Un cik lielu svētību jūs piedzīvojat, kad pēkšņi atrodaties šajā straumē. Šajā pravietiskajā sapulcē.

Mūsu pēdējais dievkalpojums negaidīti pārvērtās tieši par tādu iestāšanās lūgšanu platform (Krievu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas