Lūgšana un gavēnis. Līdz konferencei atlikusi nedēļa. 20.07.22.

Kā jau teicām iepriekš, trešdienās mums ir gavēnis un lūgšanas par gaidāmo konferenci.

Un notikumi visapkārt tikai uzņem apgriezienus. Cita starpā darba kārtībā ir arī JP Kustības 33. gadadienas svinības šī gada nogalē. Īsāk sakot, programma visam otrajam pusgadam.

Viena ir nesaraujami saistīta ar otru. Un tajā plānojam jūsu uzmanībai prezentēt muzikālā projekta "12 gadus vēlāk" pirmizrādi, kura fragmentus varat noskatīties šeit:

Un kā vienmēr, termiņi spiež. Jāsteidzas paspēt gan uz to pasākumu, gan uz šo. Tāpēc sanāk tik daudz.  Iepazīšanos. Sarunu. Kastingu.

Līdzās jau pazīstamajiem mūsu mūziklu un rokoperu varoņiem no aizvadītajiem gadiem būs daudz jaunu izpildītāju un tēlu. Mūsu 33 gadu jubilejas svinību laikā viņi pirmo reizi kāps uz mūsu skatuves.

Taču tas ir nākotnē, un šodien mēs esam vasaras konferences priekšvakarā.

Gavējam un lūdzamies par šo svarīgo notikumu. Pirmkārt, par visām delegācijām un dalībniekiem, kuru saraksts ar katru dienu palielinās. Tiek risināts jautājums par Leonīda Voroņenko ierašanos šajā pasākumā, par ko man ir ārkārtīgi liels prieks.

Burtiski vakar man izdevās sazināties ar mūsu galveno pārstāvi Ukrainā. Pastāv liela varbūtība, ka šajā konferencē piedalīsies arī Andrejs Tiščenko.

Un, protams, viesu vidū nevarēsiet nepamanīt manus jaunos draugus no Latvijas.

Izlūki apsolītajā zemē izsniedza tieši tādus. Bet, kā saprotat, šodien neviens nevienam nav kļuvisvpar ēsmu. Kādēļ, labāk būt draugiem un sadarboties.

Nav šaubu - jūlija beigās notiks kaut kas neticams!!!

Tos, kam nav vienalga, kas šeit notiek, sirsnīgi aicinu piedalīties. Kas var lūdzoties, liels paldies. Kas var apmeklēt Svētīgo Dieva Vasaru Rīgā un dalīties ar mums šajos svētkos - dubulta pateicība.

Un, ja kāds ir gatavs mums palīdzēt finansiāli, būšu trīs reizes pateicīgs, ņemot vērā, ka Tas Kungs jūs tūkstoškārt atalgos!!! Mūsu koordinātes: https://ng.lv/donation/

Tātad līdz konferencei palikusi nedaudz vairāk kā nedēļa. Pievienojies mums. 

Šo lūgšanu dievkalpojumu pilnībā varat noskatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Komentāri

Populāras ziņas