Trīs mēnešus vēlāk. Ko panāca Kremļa galvenais ķirurgs īpašās operācijas laikā Ukrainā

Izņemot TV un alkoholu, viņiem nekas nav galvā. Vladimirs Zolkins

Vai kāds vēl atceras, kā tas viss sākās? Vai kāds atceras šīs īpašās operācijas izvirzītos mērķus? Un vai kāds man šodien spēj atšifrēt šos nejēdzīgus murgainos jēdzienus, kā piemēram, Ukrainas denacifikācija un demilitarizācija?

Lai sasniegtu šo mērķi, pēc galvenā ķirurga Pu domām, bija nepieciešams likvidēt ļaundabīgo audzēju, ko sauc par banderoviešu neonacismu.

Un lūk, tagad, trīs mēnešus vēlāk, Kremļa palāta numur seši ir satrakojusies. Tik rūpīgi sagatavotā un daudzsološā operācija ar blīkšķi izgāzusies.

Izslavētā armija, kas ir otrā pasaulē stratēģiskās ietekmes ziņā, ir sevi apkaunojusi. Un atkāpusies.

Parādījusi savu niecību un kaujas gatavību zemāk par kājlīsti. Neviens no izvirzītajiem mērķiem netika sasniegts.

Izrādījās, ka neonacisma audzēja tur nav. Nebija ne audzēja ne banderisma. Ukrainas tauta apvienojās un nodemonstrēja veselīgu nacionālo imunitāti. Tā saliedējās un deva okupantiem pienācīgu triecienu.

Taču visas šīs ļaundabīgās metastāzes pēkšņi atklājās paša ķirurga Pū saprātā, kuram, starp citu, tuvākajā laikā būs reāla ķirurģiska specoperācija. Reālāka par to, kuru viņš aplami iesāka.

Kā apgalvo turienes speciālisti, uz kapteiņa tiltiņa no operāciju zāles viņš nekad vairs neatgriezīsies. Un visa viņa pārgudrā, pretenciozā, tumsonīgā terminoloģija nogrims aizmirstībā un izgaisīs kā rīta migla.

Bet par nevainīgi izlietajām asinīm viņam būs jāatbild gan cilvēku, gan Dieva priekšā.

Jūsu uzmanībai diezgan reta objektīva pārraide. Dmitrijs Gordons un Vladimirs Zolkins.

Ko runā Krievijas Federācijas armijnieki, no kuriem daudzi brīvprātīgi devušies gūstā. Kā arī, kuri to darījuši daļēji piespiedu kārtā. Esmu pārliecināts, ka tas mūsu spriedumiem pievienos objektivitāti (Krievu valodā).

Komentāri

Populāras ziņas