Jūs neko nespējat izdarīt bez Manis. Efektīvas sadarbības kritēriji. 20.04.22.

Savulaik Zālamans vāca aforismus un trāpīgus citātus, apkopojot savās grāmatās un sadzīves skicēs. Īsi un pēc būtības. Šeit darbojas likums - līdzīgs ir saistīts ar līdzīgu.

Trešdien, īsi pirms vēstīt, arī es savācu dažas šādas pērles. Esmu pārliecināts, ka šāds materiāls attīsta kritisko domāšanu, kā arī pilnveido mūsu vadības prasmes.

Kad putns ir dzīvs, tas ēd skudras, bet, kad tas nomirst, skudras ēd to.

Ziniet, ka no viena koka var izveidot miljonu sērkociņu, bet ar vienu sērkociņu pietiek, lai nodedzinātu miljonu koku.

Apstākļi var mainīties jebkurā laikā.

Šodien jūs varat būt stiprs, taču atcerieties, ka laiks ir stiprāks par jums. Un rīt dzīves aina var mainīties līdz nepazīšanai.

Taisnie var kļūt par neliešiem, un nelieši var tapt par taisniem. Tāpēc nekad nenonieciniet un nekaitējiet nevienam savā dzīvē, kurš ir vājāks par jums.

Dzīvojiet kustībā, harmonijā ar sevi un dariet labu.

Laiks ir līdzīgs upei. Jūs nekad nevarēsiet pieskarties vienam un tam pašam ūdenim divreiz, jo tekošs ūdens nekad neatgriežas.

Nekad nemeklējiet pievilcīgu izskatu un neuzsveriet to, jo izskats ir mānīgs.

Patiess nezūdošs skaistums vienmēr ir cilvēkā.

Nekad nemeklējiet perfektus cilvēkus, jo dabā viņi neeksistē. Pirmkārt, meklējiet cilvēku, kurš zina savu vērtību un novērtē jūs.

Attīstiet daudzpusīgu mīlestību. Vismaz četros virzienos: mīlestību pret Dievu, dzīvi, ģimeni un draudzi.

Kāpēc pret Dievu? Jo tā arī ir pati dzīvība. Kāpēc pret dzīvi? Jo tā ir tik īslaicīga. Kāpēc pret ģimeni? Jo mēs visi esam cēlušies no tās. Kāpēc pret draudzi? Jo tā jebkurā brīdī tev dos gudrību un pasargās. 

Tad, lūk, par pirmo aspektu vakar vakarā arī bija runa. Jo, ja ar to viss ir kārtībā, pārējās dzīves sfēras būs pilnā harmonijā. Tieši tas ir galvenais kritērijs efektīvai sadarbībai ar Viņu.

Cik gan svarīgi ir zināt, kurās lietās Tas Kungs ņem līdzdalību un kurās Viņa nav. Jo vairāk pirmo, jo bagātāka un daudzveidīgāka būs mūsu dzīve. Šajā gadījumā mūsu centieni ir attaisnoti.

Jo retāk aicināsim To Kungu savos projektos, jo garlaicīgāks un skumjāks būs mūsu liktenis. Šajā gadījumā ticība ir veltīga, un mūsu pūles ir veltīgas.

Pilnā apjomā šo dievkalpojumu varat noskatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas