Pārstājiet darīt ļaunu. Mācieties darīt labu

“Mazgājieties, šķīstieties, pārtrauciet savus ļaunos darbus Manu acu priekšā! Mitieties ļaunu darīt! Mācieties labu darīt, meklējiet taisnību, palīdziet apspiestajiem, stājieties pretī varmācībai, piešķiriet pienācīgo tiesu bāreņiem, aizstāviet atraitni!“ (Jesaja 1:16-17)

Kā jūs saprotat, dienaskārtībā ir aktuālākā un dedzinošākā problēma. Vēlamais neatbilst realitātei. Dieva standarti ir pārkāpti visrupjākajā veidā. Ļaunums triumfē un nelikumība diktē spēles noteikumus. Šodienas situācijas spoguļattēls.

Kurš spēj pārprogrammēt ļauno un ļauno cilvēku prātus? Cik reālas ir izmaiņas? Vai šodien ir iespējams kaut ko mainīt mūsdienu draudzes domāšanā, vai arī ir pienācis laiks tam pielikt punktu???

Vai ir iespējams aizsniegt mūsdienu kristiešu kopienas apziņu un sirdsapziņu?

Ļaujiet man izdarīt ne visai patīkamu, bet diezgan praktisku secinājumu.

Neticot savām pašu pārmaiņām, mēs diez vai noticēsim pārmaiņām sabiedrībā ap mums.

Un pat, ja mēģināsim kaut ko izmainīt kāda cilvēka liktenī, neko nemainot savā liktenī, mēs vienmēr pievilsimies. Pirms izraut zaru no brāļa acs, pamēģini atbrīvoties no šiem zariem savā dzīvē.

Sirds cīņas un uzvaras iekšējās arēnās dod mums tiesības būt par uzvarētājiem arī ārējās arēnās.

Pārmaiņas izmaksā dārgi. Pārmaiņas prasīs daudz pūļu. Pārmaiņas sāksies ar dziļu savas būtības pārvērtēšanu un stingru lēmumu kaut ko radikāli mainīt.

Un sapņot nav kaitīgi, tomēr ar vēlmi vien nepietiek.

Pārmaiņas notiek brīdī, kad vēlmes pārvēršas lēmumos un lēmumi pārvēršas rīcībā.

Sieviete divpadsmit gadus cieš no asiņošanas. Viņa tik ilgi gribēja kļūt vesela. Taču ar vienu vēlēšanos nepietika. Tam bija jākļūst par stingru lēmumu. Un šī ir skaidra rīcības programma, kurai viņa sekoja.

Piecelšos un iešu. Pieskaršos Viņa drēbēm un es būšu vesela!!!

Tā izskatās mūsu dzīves pārmaiņu algoritms.

Sapņot nav slikti. Tomēr tas ir ārkārtīgi nepietiekami.

VĒLĒME - LĒMUMS - RĪCĪBA.

Lūk, kas ienes pārmaiņas mūsu dzīvē. Lūk, mūsu Pārvērtību galvenais noslēpums. Vēstījumu pilnībā varat skatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas