Liktenīgās krustceles. Ukrainas denacifikācija vai Krievijas deputinizācija...

Neviens nestrīdēsies par to, ka PSRS sistēma, par kuru dzied tādi pārdevušies dziedātāji kā Gazmanovs, sen vairs nepastāv. Un visi šodien šajā savienībā dzimušie ir tikai Krievijas pilsoņi, bet ne savienības pilsoņi.

Ilgu laiku nav savienības, un par to var murgot tikai neprātīgie.

Diemžēl tādu joprojām ir ļoti daudz. Viens no tiem ir kremļa vadonis, kurš vecumdienās pēkšņi iedomājās sevi par nolādēto, padomijas spokaino drupu atjaunotāju.

Un, neskatoties uz to, ka lielākā daļa viņa apkārtnes ir sašutuši un nicina viņu, neveiksmīgā tirāna ambīcijas brīžiem iziet ārpus jebkādiem rāmjiem.

Tik kritiskā brīdī savā neprātā viņš maina ģenerāļus, kuri viņam uzticīgi kalpojuši daudzus gadus. Kara laikā tas jau ir stratēģisks absurds un tuvojošās sakāves pazīme.

Ko Dievs ir sagrāvis, to neviens nespēs atjaunot. Un, ja pirms vairāk nekā trīsdesmit gadiem padomija sabruka de jure, tad šodien mēs savām acīm redzēsim šīs tumsonīgās sistēmas galīgo sabrukumu de facto.

Speciālā operācija ar nosaukumu Ukrainas demilitarizācija un denacifikācija veiksmīgi noslēgsies ar Krievijas deputinizāciju. Un tā būs PSRS bezdievīgās sistēmas galīgā sabrukuma kulminācija.

Pa Eiropu klejojošās putiniskās Krievijas pagātnes rēga laiks iet uz beigām. Krievija bez Putina ir liela, brīva nācija, kas beidzot varēs brīvi uzelpot. Un, iztaisnojot plecus, galu galā varēs piepildīt savu lielāko vēsturisko uzdevumu.

Pēdējā dievkalpojuma galvenā ideja ir Liktenīgās krustceles, Ukrainas denacifikācija vai Krievijas deputinizācija...

Pilnā mērā vēstījumu varat skatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas