Putina kungs, jūs velti pārkāpāt aizliegto līniju

Nevarēju paredzēt, ka pēdējais ieraksts var izraisīt šādu reakciju. Tādēļ jau arī ir vārda brīvība. Taču bez ļaunajiem un pat indīgi aizskarošajiem komentāriem bija arī praktiski padomi.

Cienījamais mācītāj Aleksej! Jūs bieži sakāt, ka mums visiem ir nepieciešama kritiska domāšana, spēja dziļi domāt un analizēt. Mans padoms jums. Noklausieties V. Putina uzrunu tautai saistībā ar pēdējiem notikumiem. Noklausieties uzmanīgi, bez steigas, bez aizspriedumiem.

Pievienojiet savu kritisko domāšanu un analīzi. Esmu pārliecināts, ka jūsu acis atvērsies un jūs redzēsiet, ka šis cilvēks runā caur Dieva Garu, kas ir spēka, mīlestības un saprātīgas domāšanas Gars! Un gaisma no debesīm apgaismos jūsu sirdi, kā Saulam tuksnesī, un jūsu ieskati uz dzīvi pēc tam krasi izmainīsies!!!

Pēc šī nolēmu noklausīties Putina uzrunu un pieslēgt savu kritisko domāšanu, lai atrastu tomēr tur Dieva Garu. Lasīsim kopā.

Putins pieteica karu un apdraud ne tikai Ukrainu

KF prezidents Vladimirs Putins naktī paziņoja, ka nolēmis veikt īpašu militāru operāciju saistībā ar situāciju Donbasā:

“Esmu nolēmis veikt īpašu militāru operāciju. Tās mērķis ir aizsargāt cilvēkus, kuri astoņus gadus pakļauti Kijevas režīma ņirgāšanai un genocīdam. Un dēļ tā mēs tieksimies uz Ukrainas demilitarizāciju un denacifikāciju.

Kā arī saukt pie atbildības tos, kuri pastrādājuši daudzus asiņainus noziegumus pret civiliedzīvotājiem, tostarp Krievijas Federācijas pilsoņiem.

Televīzijas uzrunā Putins aicināja Ukrainas militārpersonas nolikt ieročus un draudēja ar graujošu atbildi tām valstīm, kuras nolems iejaukties situācijā no ārpuses.

“Es aicinu jūs nekavējoties nolikt ieročus un doties mājās. Visi Ukrainas armijas karavīri, kuri izpildīs šo prasību, varēs netraucēti atstāt kaujas zonu un atgriezties pie savām ģimenēm.

Visa atbildība par iespējamo asinsizliešanu būs pilnībā uz Ukrainas teritorijā valdošā režīma sirdsapziņas...

Tagad daži ļoti svarīgi vārdi tiem, kam var rasties kārdinājums iejaukties notiekošajos notikumos.

Ikvienam, kurš mēģinātu mums traucēt un vēl jo vairāk radīt draudus mūsu valstij un tautai, ir jāzina, ka Krievijas atbilde būs tūlītēja un novedīs pie tādām sekām, ar kādām jūs savā vēsturē nekad neesat sadūrušies.

Esam gatavi jebkurai notikumu attīstībai.  Ir pieņemti visi nepieciešamie lēmumi. Es ceru, ka mani sadzirdēs".

"Es vēlreiz stingri uzsveru: visa atbildība par iespējamo asinsizliešanu būs pilnībā uz Ukrainas teritorijā valdošā režīma sirdsapziņas," - paziņoja Putins.

Varbūt es kaut ko pārpratu, tomēr atšķirt Dieva dāvanu no olu kulteņa es varu. Ar visiem saviem mēģinājumiem es šeit neatradu neko cilvēcīgu un taisnīgu, nemaz nerunājot par kādām augstākām lietām.

Kā es saprotu, manā priekšā ir netalantīga pilnīgi nekaunīga tirāna un diktatora Mein Kampf kopija, kurš ir pazaudējis jebkādu morāli un veselā saprāta paliekas. Iedomājoties sevi par visu cietošo un apspiesto atbrīvotāju.

Atiestatīt četrus prezidenta termiņus, pārrakstīt priekš sevis Satversmi, lai paliktu amatā uz mūžu, un pēc tam diktēt pasaulei, kas ir jādara un kas nav jādara. Kas tas? Tas ir politisks marazms.

Starp citu, uzbrukuma plāns Ukrainai šķita aizgūts no tā paša Hitlera. Gandrīz kā kopija. Ne no šā ne tā, pēdējo 24 stundu laikā sabombardēt 11 lidlaukus un stratēģiskus objektus. Pakļaut desmitiem lielāko mierīgo pilsētu apšaudīšanai.

Un tad "pašpasludināto pseidorepubliku aizstāvības" vārdā, kuru tu pats pārņēmi, pieprasīt Ukrainas armijas atbruņošanu un pilnīgu valsts nodošanu - kas tas ir??? Tas ir agresīvs, barbarisks okupācijas karš, kas klaji pārkāpj visas demokrātiskās pastāvēšanas normas.

Neviļus atmiņā nāk: "Šizofrēniskā neprāta apogejs, debesu un cilvēku nicinājuma cienīgs"...

Nav nekā jauna zem saules. It kā deja vu. It kā no tās pašas vēsturiskās lādes smaržoja tas pats vakardienas padomju, totalitārās tumsonības gars. Visā savā zvērīgajā krāšņumā.

Nu kā gan neiztikt bez tās pašas cietsirdīgās neopadomijas propagandas un cenzūras atdzimšanas.

Teātra vadības steidzams aicinājums. Dārgie kolēģi. Teātra vadība vēršas pie jums ar vienu un pārliecinošu lūgumu: atturēties no jebkādiem komentāriem par karadarbības gaitu Ukrainā. Pretējā gadījumā jūs pievilsiet teātri. Saskaņā ar informāciju, kas saņemta no Kultūras departamenta, jebkādi negatīvi komentāri tiks uzskatīti par valsts nodevību. Visiem spēku un veselību.

Majakovska teātris aizliedza aktieriem komentēt situāciju Ukrainā

Vēstules apskatei ievietojis viens no teātra trupas māksliniekiem Makars Zaporožskis. Ziņojumā vadība lūdz nepievilt teātri un nekomentēt militārās operācijas. Kritika tiks uztverta kategoriski - "kā Dzimtenes nodevība".

Līdz vēmienam pazīstama terminoloģija. Pretpadomju. Nodevība pret Dzimteni. Sabiedrības ienaidnieki.

Un šeit vēl.

Cienījamie delegāti! Lūdzam fakultātēs izplatīt šādu informāciju: rektors pārliecinoši lūdza studentus atturēties no jebkādiem komentāriem par politisko situāciju valstī (saistītu ar Ukrainu), jo. Tas var būt nedroši.

Sanktpēterburgā skolēniem tiek sūtītas ziņas ar lūgumu nekomentēt notikumus Ukrainā

Šādi vēstījumi tagad klīst Sanktpēterburgas Valsts agrārās universitātes studentu vidū. Lieta tāda, ka šīs augstskolas rektors aicina atturēties no politiskām diskusijām, jo "tas var būt nedroši".

Ja teātros un augstskolās ir tāda cenzūra, es iedomāšos, kādas direktīvas tika nosūtītas РОСХВЕ un citām kristīgām savienībām.

Ja tas ir taisnīgs karš, Putina kungs, tad kāpēc jūs aizverat cilvēkiem mutes? Baidāties no patiesības, baidāties tikt atmaskotam? Man jāsaka: tas, no kā jūs baidāties, tas arī jūs aizsniegs.

Jums nekad neizdosies atgriezt vai atjaunot NKVD - KGB - PSRS laikmetu. Ne tas laiks. Ne tie cilvēki. Ne tā pasaule. Un, ja Dievs iznīcināja šo nolādēto ateistisko sistēmu, Viņš nevienam neļaus to atdzīvināt.

Putina kungs, jūs veltīgi esat pārkāpis aizliegto līniju. Ak, velti to visu darat. Tagad Tas Kungs kā Taisnīgais Tiesnesis rīkosies ar jums personīgi. Tāpat kā ar Belsacaru.

Es nebrīnīšos, ja kādu dienu parādīsies roka un uzzīmēs uz Kremļa sienas: "Tekel Tekel, Mene Uparsin". Vēstījums no augšas ar visām no tā izrietošajām sekām. Un tas būs Ukrainas glābiņš.

Es domāju, ka visiem nobriedušajiem kristiešu kopienas vadītājiem ir ļoti jēga šodien lūgties par to.

Komentāri

Populāras ziņas