Pirmais dievkalpojums 2022. Jaunās sezonas atklāšana. 02.01.22.

Ir tikai mirklis starp pagātni un nākotni. Tieši tas tiek saukts par nākamā gada pirmo dievkalpojumu. Šis ir atbildīgs laiks. Bez jebkāda patosa, formulējot savus pārdzīvojumus, izjūti dubultu slodzi.

Pirmkārt, ir jāizvērtē divdesmit pirmais. Tik sarežģīts un kontrastains, dažādiem piedzīvojumiem bagāts gads. Sākot no "Sargi uz mūriem" foruma martā, “Pēc gada, pandēmijas apstākļos", līdz tiesvedībai gada beigās.

"Jaunā paaudze" atkal nonākusi uzmanības centrā kā nevēlama organizācija. Vispirms Krievijas Federācijas Ģenerālprokuratūra to paziņoja savā teritorijā.

Tad, pēc neilga laika, kā kopiju to pašu teica Latvijas Ģenerālprokuratūra. Turklāt virsprokurors Juris Stukāns prasīja šo bīstamo organizāciju slēgt vai pat likvidēt.

Kā jūs saprotat, gads nebija viegls. Garlaikoties nenācās. Nebija laika, lai atslābtu. Vēl jo vairāk tādēļ, ka galvenās tiesas sēdes gaidāmas janvāra vidū.

Lūk, kāpēc tik rūpīgi jāizanalizē un jāapkopo aizvadītā gada rezultāti. Tas pirmkārt.

Un, otrkārt, ar tādu pašu atbildību mums rūpīgi un reāli, ar Dieva palīdzību, jāveido savi nākotnes plāni. Vismaz nākamos 12 mēnešus. Neviens nav atcēlis cēloņsakarību. Pagātne ir tieši saistīta ar nākotni. Tāpēc dubultā slodze.

Tieši no šīs pozīcijas nobrieda svētdienas vēstījums jaunās sezonas atklāšanai: Vadības groži. Valdīšana uz labu vai ļaunu.

Laipni lūdzam 2022. gada pirmajā kalpošanā (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas