Pēc nedēļas sākam

Gavēnis un lūgšana

Nemainot labo daudzgadīgo tradīciju, "Jaunā paaudze" jauno gadu sāk ar lūgšanu un gavēni. Šeit viss ir loģiski un stratēģiski. Visā lūgšanu nedēļas laikā mēs atveram Viņa priekšā visus savus plānus un programmas, pilnībā piekrītot ne tikai apstiprināšanai, bet arī labošanai un fundamentālām pārmaiņām.

Mēs nevaram zināt pilnīgi visu, tāpēc paļaujamies uz Svētā Gara vadību. It īpaši tādā laikā kā šis. Nu, kurš gan varēja zināt, ka manā dzimtenē Kazahstānā sāksies tādi satricinājumi. Vai mazums, kādus plānus gatavoja draudžu mācītāji. Taču piemeklēja nepatikšanas un sajauca visas kārtis. Kungs, pasargā mūs un ļauj mums dzirdēt Tavu balsi.

Paredzu jautājumu: par ko lūgt un kāda ir programma? Tieši par to es arī runāju. Par gudrības saņemšanu no Dieva un skaidru izpratni par to, kas mums ir jādara tik sarežģītā laikā. Katram reģionam ir savs kino. Sava specifika. Savi dēmoni un tarakāni. Savs karš. Nav vienota scenārija.

Taču mūsu Kustības galvenās pamattēzes paliek nemainīgas. Kristocentrisms un Teokrātiskā kārtība. Evaņģēlija sludināšana jebkurā formātā. Rūpes ne tikai par pazudušo glābšanu, bet vienlīdz arī par izglābto bojāejas novēršanu.

Un, protams, atklāsmei par mūsu Kunga Jēzus Kristus otro atnākšanu ir jāizskan kā trauksmes zvanam.

Atlicis pavisam maz. Nedēļa. Tā aizlidos kā acumirklis. Pievienojieties mums. Paliksim kopā svētnīcā Viņa vaiga priekšā. Tuvāk sākumam, esmu pārliecināts, ka būs vairāk detaļu.

Nepalaidiet garām. Mēs būsim ļoti priecīgi. Kopā mēs esam spēks. Tas nozīmē panākumus un uzvaru. “Bet miera Dievs drīzumā samīs sātanu apakš jūsu kājām!” (Romiešiem 16:20)

Komentāri

Populāras ziņas