Gavēņa priekšvakars. Lūgšanu starta platforma. 16.01.22.

Pirmā daļa. Home Worship

"Lūdziet ar katru lūgšanu un lūgumu vienmēr Garā un tiecieties pēc tā ar visu neatlaidību un lūgšanu par visiem svētajiem un par mani, lai man tiktu dots vārds - ar manu muti atklāti un drosmīgi pasludiniet evaņģēlija noslēpumu” (Efeziešiem 6:18-19).

Mums lūgšana vajadzīga ne vienkārši kā reliģisks atribūts. Mums ir ārkārtīgi svarīgi saņemt atbildes un risinājumus problēmām.

Mums ir vajadzīga efektīva lūgšana, kas aizsniedz debesis. Lūk, kāpēc vēlētos par to parunāt pirms gavēņa. Izdevās sava veida instruktāža un praktiski padomi nākamajai nedēļai.

Mani neiespaido monologs lūgšanā. Man ļoti vajadzīga atbilde, kas nozīmē dialogu. Klusums ne vienmēr ir zelts. Dāvidam debesu klusēšana nozīmēja nāvi. Taču, tā kā īsta lūgšana ir saziņa ar Dievu, mums ir jābūt kulturāliem un izglītotiem. Un tikai pēc atzīšanās Viņam mīlestībā, jūs varat sākt uzskaitīt savas problēmas. Tāda ir Dieva Valstības etiķete.

Tāpēc arī kalpošanas pirmā daļa bija veltīta tieši tam. Jūsu uzmanībai - Home Worship ar manu mīļoto meitu:

Otrā daļa. Praktiski padomi nākamajai nedēļai

Gavēnis un lūgšana

Tikai pēc mīlestības apliecināšanas Viņam Home Worship laikā, mēs pārgājām pie lūgšanu dienaskārtības. Burtiski dažas tēzes.

Nekas nav jāizgudro. Ja kādam kas sāp, tas par to arī runā.

Atmaksa ļaunajiem ir taisnīga Dieva priekšā. "...Pēc viņu roku darba dod viņiem, atmaksā viņiem pēc nopelna!" (Psalms 28:4).

Lūgums ar pateicību ir lūgšanas dzinējspēks.

Un visbeidzot, lūgšanā ir svarīgi zināt savas garīgās koordinātas.

Jebkurš svaidītais ir Dieva tautas daļa. Katrs no mums ir Draudzes neatņemama sastāvdaļa.

Reliģiskais individuālisms šeit nederēs. Viens laukā nav karotājs.

Ārpus draudzes tu neesi nekas, un tevi nesauc nekā. Katram orgānam ir nozīme un mērķis, kamēr tas atrodas Ķermenī. Un, ja orgāns ir ārpus ķermeņa, tiek zaudēta katra jēga un sūtība.

Svētdienas dievkalpojuma otro daļu pilnībā varat noskatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas