Savienoti ar Floridu. Mācītājs Rodnijs Hovards Brauns. 15.12.21.

Šodien mēs runājām ar Floridu. Diezgan ilgi un detalizēti. Kā jau minēju iepriekš, mācītājs Rodnijs, uzzinot par mūsu problēmām, nekavējoties piedāvāja savu palīdzību. Gan garīgu, gan juridisku.

Pavisam nesen, izejot cauri tamlīdzīgiem džungļiem, viņš demonstrēja patiesa taisnīga patriotisma augstāko piemēru, aizstāvot savu brīvību visaugstākajā valsts līmenī.

Kārtējo reizi mācītājs Rodnijs pierādīja, ka ticīgam cilvēkam viss ir iespējams neatkarīgi no tā, kas ir pie stūres Baltajā namā. Un šajā ziņā Rodnijam izrādījās līdzīga nostāja mūsējai.

Biju ļoti aizkustināts no viņa advokātu aizkustinošajām rūpēm un uzmanības, kuri ar galvu ienira mūsu peripetijās. 

Līdz šim Kriss Anne Hols jau ir izskatījis visus lietas materiālus. Būdams tieši saistīts ar Floridas gubernatoru, kurš palīdzēja apstrīdēt visas draudzei izvirzītās apsūdzības.

Starp citu, līdz šim Ronalds Dions DeSantis ir atcēlis visus Covid ierobežojumus štatā. Viņš arī aicinājis visus nevakcinētos atlaistos speciālistus no citām pavalstīm, nodrošinot viņiem darbu, kā arī naudas kompensāciju par morālo kaitējumu.

Uz šī fona Latvija diemžēl atgādina koncentrācijas nometni aiz dzeloņstieplēm. Lūk, kāpēc mūsu draugi gatavo pretprasību mūsu tiesu sistēmai starptautiskā līmenī.

Turklāt Kriss Anne Hols savu satraukumu par reliģijas brīvību un cilvēktiesību pārkāpumiem Latvijā plāno ievietot valsts televīzijas kanālos Kristīgo ziņu aģentūrā. Tātad tuvākajā laikā Latvija izgaismosies Amerikas medijos.

Tikmēr mācītājs Rodnijs izteica vēlmi vēlreiz ar mums aprunāties. Labāk iepazīties ar mūsu realitāti un dalīties konkrētāk ar savu pieredzi. Tas bija tik aizkustinoši.

Vairāk nekā stundu runājām, dalījāmies savos iekšējos pārdzīvojumos. Nobeigumā viņš lūdza par mums un pravietoja.

“Tie, kas pieskaras jums, pieskaras Manam acs ābolam. Un visi ienaidnieki, kas pacēluši roku pret Draudzi, tiks apkaunoti un likti negodā. Tā Kunga greizsirdība to paveiks". Lai tā būtu!!! Lai tā būtu!!!

Liels paldies mācītājam Rodnijam. Tas mums ir tik svarīgi šodien un tik savlaicīgi. Dievs nenokavē. Dievs, svētī Ameriku! Dievs, svētī Latviju! 

Lūk, tik neparasts ziņojums no Floridas. Vēl nav vakars, dzīve turpinās. Drīz klāt Ziemassvētki, Jaunais gads un jauni piedzīvojumi.

Komentāri

Populāras ziņas