Pretjautājumi

Vai ir iespējams apturēt Ļedjajevu?

JP reklāmas kampaņa turpinās. Šo tēmu musina ikviens, kam nav slinkums.  Tomēr, jebkurā gadījumā, kā Jāzeps reiz teica: “Lūk, jūs esat izplānojuši ļaunu pret mani; bet Dievs to pārvērta par labu". Nešaubos ne par gramu, situācija ir analoga. Interesantākais ir tas, ka pati reklāmas aina ir pravietiska. Jautājums ir apakšā, un atbilde ir augšpusē.

Reliģiskā organizācija "Jaunā paaudze" pandēmijas laikā nonāca plašsaziņas līdzekļu un tiesībaizsardzības iestāžu redzeslokā. Draudze saņēma naudas sodus un protokolus saistībā ar nelegāliem dievkalpojumiem. Tagad Ģenerālprokuratūra vēršas tiesā, lai slēgtu "Jauno paaudzi" par ierobežojumu pārkāpšanu. Bet viņi nebija vienīgie, kas pārkāpa, un apturēt draudzes darbību var būt grūti. Par to, cik godīgi ir vajāt Alekseja Ļedjajeva draudzi un ko tas nozīmēs - materiālā RUS TVNET.

Godīgi sakot, pats jautājuma formulējums, manuprāt, ir pārsteidzoši godīgs un līdzsvarots. Un tomēr ne visi žurnālisti ir korumpēti un uzpirkti. Galu galā pat daudziem no viņiem apnika pašreizējā režīma vienpusīgā un primitīvā propaganda.

Uz protestu fona citās ES valstīs pret kovidmandātiem, mēs parasti esam klusāki par ūdeni un zemāki par zāli.

Izrādās, ka vajag būt vēl klusākiem, vēl zemāk. Bet nav jau kur, labie kungi. Vai arī jums ir vēlme noslīcināt vai vispār apglabāt savus cilvēkus, sadalot tos naidīgās šķirās, ierobežojot un iedzenot cilvēkus strupceļā, zem nabadzības sliekšņa?

Tas, kas ir norma citās valstīs, mūsu valstī tiek uzskatīts par kriminālnoziegumu. Tad skaidri arī nosauciet spēles noteikumus. Tā arī pasakiet, ka mums šeit demokrātija ir nobeigta. Un Latvija ir totalitāra valsts, ar huntu, kurā valda neokomunisms vai fašisms. Nu, paziņojiet to atklāti. Uzvelciet atbilstošo uniformu un ar pilnu jaudu uz priekšu.

Paldies vectēvam par uzvaru! Nirnbergas prāvā (no 1945. gada 20.11. līdz 1.10.46.) Starptautiskais militārais tribunāls, starp citiem nacisma noziegumiem, novērtēja praksi piešķirt cilvēkiem skaitļus un ar šiem skaitļiem apzīmogot cilvēkus kā noziegumu pret cilvēci, kam nav noilguma (Nirnbergas tiesas materiālu kolekcija. M., 1954. 2. sēj. 865, 872,873,91). Digitālā identitāte ir noziegums pret cilvēcību!

Vai arī uz mums tas neattiecas??? Nu ko jūs tur slēpjaties un piesedzaties ar epidemioloģiskām vīģes lapiņām. Aizmirsāt Nirnbergas prāvu? Nu cik tad ilgi var pūdēt savu tautu?

Uz šī fona man rodas pretjautājums: vai ir iespējams apturēt šodienas visatļautību un tumsonību mūsu valstī?

Un iedomājieties, Dieva Vārdā es atradu atbildi.

"Bēdas tiem, kas ļaunu sauc par labu un labu par ļaunu, kas tumsību tur par gaismu un gaismu par tumsību, kas rūgtu dēvē par saldu un saldu par rūgtu! Bēdas lai tiem, kas tikai pašu acīs ir gudri un prātīgi tikai paši savās iedomās!" (Jesajas 5:20-21)

Ja Vārds saka "bēdas", tas nozīmē, ka viņu dienas ir skaitītas. Tas nozīmē, ka Tam Kungam ir viss spēks viņus apturēt. Bet viņiem nav spēka apturēt To Kungu.

"Tad nu, ķēniņi, nāciet pie prāta, ņemiet to vērā, jūs, zemes soģi! Kalpojiet Tam Kungam ar bijāšanu un ar sirds trīsām skūpstiet Dēlu, lai Viņš nedusmo un jūs neejat bojā savos ceļos, jo ātri iedegas Viņa dusmas. Bet svētīgi visi, kas pie Viņa tveras!" (Psalms 2:10-12)

Un Visumā nav tāda spēka, kas varētu neļaut Visvarenajam pabeigt uz zemes to, kas ir reiz iesākts.

"Jo Viņam vajag valdīt, tiekāms Viņš noliek visus ienaidniekus Sev zem kājām" (1. Korintiešiem 15:25).

Komentāri

Populāras ziņas