Nav vērts liekties zem mainīgās pasaules, labāk lai tā liecas zem mums.

Šajā gadījumā Andrejs burtiski citēja Jāni, ne velti viņa vārds tik ļoti saskan ar citu apustuļu vārdiem.

"Jo viss, kas ir dzimis no Dieva, uzvar pasauli, un šī ir tā uzvara, kas uzvarējusi pasauli - mūsu ticība. Kas ir pasaules uzvarētājs? Tikai tas, kas tic, ka Jēzus ir Dieva Dēls" (1.Jāņa 5:4-5).

Gribi vai nē, bet konfrontācija starp labo un ļauno, starp gaismu un tumsu, starp viltus propagandu un patiesību bija, ir un paliek līdz pat mūsdienām.

Kā savas valsts likumpaklausīgie pilsoņi, cenšoties izpildīt visas esošā režīma priekšrakstus, mēs atkal nokļuvām zem sitiena.

Tieši jūsu acu priekšā tika izdarīts "rupjākais likuma pārkāpums". Pēc tam prokuratūrā tika iesniegts pieteikums par Draudzes Jaunā paaudze kā noziedzīgas organizācijas, kas pārkāpj noteiktas epidemioloģiskās normas, slēgšanu.

Jūsuprāt, labie kungi, atradāt malējos? Man jums ir pretjautājumi.

Un mūsu valdības vairāk nekā četru miljardu izkaisīšana - vai tas nav epidemioloģisko normu pārkāpums? Un gultas Covid slimajiem par 666 tūkstošiem eiro katra - vai tā arī ir norma, un nav nekādu epidemioloģisko normu pārkāpumu?

Un tur neuzsāka nevienu krimināllietu? Un nav nekādas noziedzīgas struktūras, kuras pēc tādas zādzības būtu jāslēdz?

Protams, ka nē. Protams, ka šeit visi epidemioloģiskie standarti tiek precīzi ievēroti, un nekādu pārkāpumu nav.

Un sabiedrības šķelšana vakcinētajos un nevakcinētajos, un pēdējo visskarbākā diskriminācija - vai arī šeit viss ir kārtībā?

Kad cilvēki zaudē darbu, izglītību un pamata iztikas līdzekļus - tā arī ir norma un nekādu pārkāpumu?

Kā ar blakusparādībām pēc injekcijām, ieskaitot pat letālas sekas? Rūpīgi slēpta vai apzināti sagrozīta informācija arī ir norma, un arī šeit nav nekādu pārkāpumu?

Izrādās, ka tas viss ir nieki. Tie vienkārši ir sīkumi. Tie visi ir sīkumi, kuriem nav jāpievērš uzmanību.

Cita lieta, galvenais šo pašu epidemioloģisko normu noziedzīga pārkāpuma "šedevrs" - NG draudze, kurā trešdien uz dievkalpojumu pulcējās 25 cilvēki. Turklāt visas trīsstāvu ēkas platība ļauj pulcēties tādā skaitā.

Tad lūk, uz šī “noziedzīgā” pamatojuma “bezgrēcīgā” valdība izspēlē savu trumpi. Viņi izkāš odu un mēģina norīt kamieli. Neaizrijieties, kungi.

Tāds bardaks un haoss valstī. Tiek veikti tādi zvērīgi eksperimenti. Tik stulbas direktīvas, kurās nav nekādas loģikas un veselā saprāta. Un šeit kāds trokšņa piesegā izmisīgi mēģina ar mums izrēķināties.

Noziedzīga organizācija, kas jāslēdz. No zila gaisa. Marazms nostiprinās. Viņi mēģina uzpūst ziloni no mušas.

Lūk, tādu "dāvanu" mūsu 32. gadadienai gatavo biedri no Latvijas prokuratūras.

Bet mēs rēķināmies ar citu dāvanu, no citas instances, autoritatīvākas un ietekmīgākas. Esmu pilnīgi pārliecināts, ka Tas Kungs, kuram mēs nemainīgi kalpojam, nevienam neļaus aptumšot šos svētkus, īpaši ar saviem ziloņiem un mušām.

Kā Viņš solīja sākumā, šī gada beigās Viņš pilnā mērā pasniegs mums Savu Filadelfijas svētību, kas ir bagātinoša un nenes līdzi bēdas.

Tas, Kurš ir mūsos, ir lielāks par to, kas ir šajā pasaulē. Un, ja Dievs ir par mums, kurš ir pret mums? Neatkarīgi no tā, kas notiek apkārt, atgādināšu to, ar ko mēs sākām.

Nav vērts liekties zem mainīgās pasaules, labāk lai tā liecas zem mums (A. Makarevičs).

Komentāri

Populāras ziņas