Pašreizējā režīma galvenais noziegums ir naida kurināšana un fašisma atdzimšana

"Sadzīt" armiju, lai apspiestu cilvēkus... tas ir murgs!!!" Ramona Petraviča. Saeimas deputāte

Arvien skaļāk un skaļāk skan mūsu valsts sašutušo pilsoņu balsis. Turklāt visdažādākajos līmeņos. Šīs pretīgās "trijotnes" noziedzīgais režīms izraisa taisnīgas dusmas ne tikai atlaisto speciālistu rindās, bet pat neatlaisto Saeimas deputātu vidū.

Labi, kad vecie leģionāri katru gadu pastaigājas pa laukumu, kāda iemesla dēļ pieminot pagātni. Tā ir viena lieta. Taču šeit, kad pavisam ne vecs premjers ar savu komandu mūsdienu apstākļos atdzīvina reālu fašismu, tas ir pavisam kas cits.

Atklāta un pat klaja naida kurināšana, ienesoša sašķeltību sabiedrībā, aizvainojoši izteikumi par nevakcinētajiem un pat ciniski draudi pret viņiem - tā ir ne tikai augstprātība un rupjība. Tas ir krimināli sodāms noziegums, par kuru viņiem kādu dienu būs jāatbild pēc visas likuma stingrības.

Wakcizms. Mēs sakām NĒ režīmam!!! Mēs modinām citus! Mēs rūpējamies viens par otru! Mēs nebaidāmies! Mums nav kauns! Mēs ticam pasaulei bez fašistiem ar iglpmi!

Esmu par to pilnīgi pārliecināts. Pagaidām Tas Kungs pulcē visus tos, kuri nav vienaldzīgi.

Viena no tām ir iepriekš minētā drosmīgā sieviete Ramona Petraviča. Esmu pārliecināts, ka viņas harizmātiskais vēstījums neatstās nevienu vienaldzīgu.

“Tas vienkārši ir murgs!!! Premjerministrs Krišjānis Kariņš pieprasa nevakcinētajiem samaksāt par savu ārstēšanu! Tad atvainojiet, kāda velna pēc viņiem ir jāmaksā nodokļi, kas ietver veselības apdrošināšanu?

Turklāt parlamenta vadītājs paziņoja, ka nevakcinētajiem jāpaliek mājās līdz tie vakcinēsies. Vai tu esi pie pilna prāta? Varu droši apgalvot, ka premjerministrs Kariņš ir ļoti ļaunprātīgs: viņš vienkārši ir gatavs, tēlaini izsakoties, nevakcinēto izsūtīt "kosmosā".

Viņš ir par "spēka" metodēm! Un kādas šausmas ir tajā, ka dīkstāves pabalsti tiks izmaksāti tikai vakcinētajiem? Un palīdzība pensionāriem par elektrību un siltumu - tikai vakcinētajiem!

Vai jūs saprotat, kas notiek? Ne pabalstu, ne materiālas palīdzības un vienkārši palieciet mājās! Vecāki cilvēki, nabadzīgi cilvēki un vienkārši latvijas iedzīvotāji var vienkārši aiziet bojā! Bez pārtikas, bez medicīniskās palīdzības, bez naudas. Un premjeru ar prieku atbalsta Nacionālā apvienība!

Ziniet, kad šodien es jautāju Iekšlietu ministrijas vadītājai Golubevas kundzei, kāpēc viņa vienkārši neiznāca aprunāties ar ugunsdzēsējiem, kuri piedalījās mītiņā pret obligāto vakcināciju, viņa atbildēja: “Nevakcinētie ugunsdzēsēji ir sliktāk par pašu ugunsgrēku!”

Dievs, kas notiek! Tika izvirzīts jautājums par palīdzību arBaltic mājsēdes laikā... Cik saprotu, nodokļu maksātājiem būs jāmaksā vēlreiz...

Jūs saprotat, ka iestājas vienkārši genocīds pret nevakcinētajiem. Es to saprotu tā. «Sadzīt» armiju, lai apspiestu cilvēkus... tā ir nelikumīga patvaļa.

Es esmu Latvijas Saeimas deputāte, bet esmu šokēta par to, ko dara valdošie un premjers! Starptautiskajai sabiedrībai vajadzētu uzzināt par tādu nelikumīgu rīcību! Eiropai vajadzētu uzzināt, ko tie, kas reāli ir pie varas, šeit dara ar cilvēkiem!"

Bravo, Ramona, par godīgu un tik emocionālu analīzi. Lai Dievs dod vairāk šādu oponentu pašreizējam režīmam.

Nu ko var pateikt nobeigumā. Cilvēki, neklusējiet. Esiet drosmīgāki, paceliet savu balsi par patiesību un sauciet lietas īstajos vārdos. Latvija nav “viņu” nespējnieku patversme, bet gan mūsu kopīgās mājas. Un no mums šeit ir atkarīgs ļoti daudz kas.

Tautai ir vara, jo mēs neesam tikai likumpaklausīgi savas valsts pilsoņi, nodokļu maksātāji vai vēlētāji. Mēs esam tauta, kurai Tas Kungs ir Dievs!

Komentāri

Populāras ziņas