Dūriens brīvībai. "Politiķi šodien medicīnu izmanto kā taranu". Anna Šafrāna

“Jo vairāk cilvēku vakcinējas pret Covid, jo vairāk saslimušo. Tas neizbēgami rada jautājumus, uz kuriem totālās vakcinācijas atbalstītāji sniedz absurdas atbildes. Taču saņemt pareizo atbildi ir ļoti vienkārši - jums tikai jāpārstāj uztvert Covid kā medicīnisku parādību un jāsāk attiekties pret to kā pret politisku projektu” (Anna Šafrana, TV un radio vadītāja).

Šis vēstījums adresēts vēl ne līdz galam  nojukušajiem šodien trakojošās pseidokovida propagandas upuriem. Mums ir jāsauc lietas īstajos vārdos, neraugoties uz mūsu valdības melīgajiem apgalvojumiem.

Pašlaik izsludinātais ārkārtas režīms patiesībā ir visnežēlīgākais noziegums no Levita, Kariņa un Pavļuta režīma. Cik daudz jūs varat gūt peļņu no covid miljardiem, upurējot savas tautas intereses?

Augstāk minētā trīsvienība. Un ne trīs, ne četri. It kā déjà vu. It kā es to kaut kur jau būtu dzirdējis. It kā atdzimtu bēdīgi slavenās NKVD "troikas".

Atdzimst, lai atkal sašķeltu jau tā mazskatlīgo tautu, šķeltu un triektu kopā ar pierēm. Nav apnicis???

Vakar dalīja ebrejos un citos. Padomju un pretpadomju. Krievos un latviešos. Pilsoņos un nepilsoņos. Un tagad mūs dala vakcinētajos un nevakcinētajos. Atliek dzeltenās zvaigznes kabināt un būvēt Geto.

Ko jūs darat??? Tas ir politisks neprāts un nacionāla pašnāvība.

Tomēr tas nevar turpināties ilgstoši. Ja valdība neaizsargā tautu, Tas Kungs Dievs iestāsies to aizsargāt.

Un Viņš tiesās jūs saskaņā ar visu Sava likuma bardzību, ko nekāds ārkārtas režīms nespēs atcelt. Jo kam daudz dots, no tā daudz atprasīs. Ir briesmīgi nonākt dzīvā Dieva rokās!!!

Dievs nav spēlmanis, Viņš ir tiesnesis, lūk kur ir traģisms.

Laimei un nejaušībai nav nozīmes.

Dzīve nav spēle, un spēle nav dzīve

Un bēdas tiem, kas tās identificē.

Jūsu uzmanībai alternatīvs viedoklis par visu šo nejēdzību, kas notiek mums visapkārt. Esmu pārliecināts, ka šī drosmīgā sieviete Anna Šafrana, atklājot globālās mafiozās Veselības ministrijas viltus plānus, neatstās nevienu vienaldzīgu (Krievu valodā).

Cilvēki, neļaujiet viņiem pārvērst jūs par aitu baru. Nekad neaizmirstiet, ka mēs esam cilvēki, kuru Dievs ir Tas Kungs!

Komentāri

Populāras ziņas