Vivaldi, Bugaddy un Aleksandrs Usiks. 26.09.21.

Kā jūs saprotat, mūsu Autora programmas jau sen ir pārsniegušas parasto reliģisko dievkalpojumu standartus. Reizēm šeit savienojas nesavienojamais.

Fiziskā daudzveidība apvienojas ar garīgo daudzpusību.

Šķiet, kas var apvienot klasisko mūziku, jaunākās IT tehnoloģijas un pasaules mēroga uzvaras boksa ringā?

"Vienīgais, ko es gribēju izdarīt, bija pagodināt Jēzu Kristu, un šī uzvara ir no Viņa", - Aleksandrs Usiks.

Šoreiz tas viss tika apkopots ar vispārēju nosaukumu Likteņa pārvērtības.

Dienas kārtībā ne visai populāra tēma. Kā jau teicām iepriekš, mēs runājām par šiem mazajiem. Par cilvēkiem ar ierobežotām iespējām.

Par tiem, kuriem izkritis sarežģīts liktenis, būt noslēgtiem savas dzīves telpā. Par tiem, kuri it kā ir līdzās, tomēr pastāv paralēlās pasaulēs.

Vai ir iespēja mest tiltu starp šīm pasaulēm un vismaz zināmā mērā pieskarties viņu apziņai un dvēselei?

Izrādās, ir iespējams. Kādu laiku šī dzīves sfēra bija aizzīmogota ar septiņām slēdzenēm, bet kāda iemesla dēļ pēdējā laikā Tas Kungs šīs durvis atzīmogo un iepazīstina mūs ar šiem mazajiem.

Kas zina, iespējams, ka jau tuvākajā pārskatāmā nākotnē mums nāksies strādāt šajā jomā. Vienaldzīgu cilvēku zālē nebija. Esmu pārliecināts, ka Tas Kungs ikvienu uzrunāja.

Es iesaku lejupielādēt lietotni Bugaddy. Divi eiro mēnesī nav izdevumi. Tā ir iesvētība kalpošanā tiem, kuri ir tik atšķirīgi no mums. 

Un, protams, kā ķirsis uz kūkas - Vivaldi.  Par to nav iespējams runāt. To nepieciešams gan redzēt gan noklausīties.

Tas Kungs visu rada jaunu. Tas Kungs mūs izved jaunā orbītā. Un galvenais - nepretoties. Pilnā apjomā šo kalpošanu jūs varat noskatīties šeit (Tulkojums Latviešu valodā)

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas