Tiešraide: Latvija - Amerika. Likteņa pārvērtības

Kā jau minējām pēdējā izlaidumā, pirms svētdienas Autora raidījuma Likteņa pārvērtības, piektdien par šo tēmu bija tiešraide.

Dotā problēma satrauc ne tikai Eiropas valstis. Milzīgais cilvēku skaits, kas cieš no šīs slimības, ir arī neatņemama amerikāņu tautas sastāvdaļa.

Līdz šim medicīna nav devusi skaidru atbildi, kas tas ir un kā ar to cīnīties. Protams, ir dažādas konsultācijas, eksperimentālas psiholoģiskas platformas, bet tomēr, saknē, problēma paliek neatrisināta.

Maksimālie šīs jomas speciālistu izvirzītie mērķi ir vismaz kaut kā pielāgoties, atrast kopīgu saziņas valodu. Un vismaz zināmā mērā pieskaroties viņu realitātei, cik iespējams, iepazīstināt viņus ar apkārtējo realitāti.

Bija patīkami dzirdēt savas jomas profesionāļus. Es domāju, Mārtiņu Zalānu. Taču vēl patīkamāk bija redzēt šī raidījuma skatītāju vairākuma nevienaldzību un sirsnīgu atsaucību.

Starp citu, skatījumu skaits no dažādām valstīm bija vairāk nekā sešarpus tūkstoši. Pieslēdzieties un noteikti skatieties! Jūs nenožēlosiet!!! (Krievu valodā)

Protams, pēc pārraides mums ir vairāk vai mazāk skaidrs priekšstats par to, kas tiks apspriests Autora programmā Likteņa pārvērtības svētdienas dievkalpojuma laikā 26. septembrī, pulksten 11:00 pēc Rīgas laika.

Nepalaid garām!!! Tas ir jāredz!!! Un jāpievienojas šai kalpošanai!!!

Komentāri

Populāras ziņas