Patiesa vadība ir ietekmes avots

Pēdējais laiks ir nemierīgs laiks, kad visi ierastie dzīves standarti pakļauti uzbrukumam, kad balto sauc par melnu un rūgto par saldu. Mēģinot atšķaidīt Evaņģēliju ar filozofiju un propagandu, garīgajai vadībai nav tiesību izsīkt.

Tai jāpaliek augstumā, iesakņotai Kristū, Kurš mums novēlēja būt galvai, nevis astei.

Draudzei nav tiesību pārvērsties par režīma instrumentu. Kā vienmēr, tai jāpārstāv Dieva Valstību uz zemes.  Tāpēc, lai vai kā - mans vēstījums ir vadītājiem.

Lai iegūtu cilvēkus. Lai izglītotu un nodrošinātu viņu attīstību, mums jābūt pievilcīgiem. Ērtiem un mīļiem.  Plaukstošiem un pašpietiekamiem.

Skolotājs, kurš nokaitina skolēnus, viņiem nekad neko neiemācīs. Jēzus reiz teica saviem mācekļiem: "Es jūs nesaucu par kalpiem. Es jūs saucu par draugiem." Ikvienam bija ērti ar Viņu. Ietekme bija jūtama pat no attāluma. Tāpēc visi cilvēki sekoja Viņam. 

Ietekme ir īpašas enerģijas izstarošanas rezultāts. Sauciet to kā vēlaties: Mīlestība pret cilvēkiem. Svētā Gara svaidījums. Dieva iepazīšanas smarža. Dzīvā ūdens upes, kas plūst no iekšienes. Garīgās sastāvdaļas var būt jebkādas, bet kopumā, tā ir neticama gravitācija un magnētisms.

Ietekmes cilvēks ir noteiktas atmosfēras nesējs. Ietekmes cilvēks vienmēr maina garīgo klimatu. Tas vienmēr atnes lielisku noskaņojumu.  Tur, kur bija bailes un panika, pēkšņi iestājas miers. Tur, kur bija vilšanās un krišana, pēkšņi sākas atveseļošanās. 

Tomēr, pirmkārt, atmosfēra, otrkārt, informācija. Un pats galvenais - nejaukt to.

15 praktiski padomi tiem, kas ieņem vadošus amatus

#1.  Dodiet cilvēkiem vairāk, nekā viņi sagaida. Un dariet to ar lielu prieku.

# 2.  Kad sakāt “es tevi mīlu”, centieties nebūt nepatiesi. Runājiet patiesību.

# 3.  Kad sakāt “piedodiet, man žēl”, paskatieties cilvēkam acīs.

#4.  Nekad nevērtējiet cilvēku pēc viņa radiniekiem.

#5.  Runājiet lēni, taču domājiet ātrāk.

# 6.  Atcerieties, ka liela mīlestība un lieli sasniegumi rada milzīgus riskus.

# 7.  Zvaniet savai mammai.

# 8.  Kad kļūdaties un zaudējat, labi apgūstiet šo mācību, lai nākamreiz neuzkāptu uz tā paša grābekļa. Jo kā likums, ka nāves ēnas ielejai parasti priekšā ir veco grābekļu ieleja.

# 9.  Atcerieties trīs noteikumus: cieniet sevi. Cieniet citus. Uzņemieties atbildību par savu rīcību.

# 10.  Nekad neļaujiet mazam strīdam iznīcināt lielu draudzību.

# 11.  Kad sapratāt, ka esat pieļāvis kļūdu, nekavējoties atzīstiet to un nekavējoties mēģiniet to izlabot.

#12.  Paceļot klausuli un atbildot uz zvanu, smaidiet. Zvanītājs to jutīs jūsu balsī.

#13.  Iemācieties koncentrēt savas domas un lēmumus. Atvēliet laiku vienatnei.

# 14.  Lasiet vairāk grāmatu. Pavadiet mazāk laika sociālo mediju tīklos. Nepiesārņojiet savu prātu, skatoties TV programmas un seriālus.

#15.  Strīdos ar mīļajiem risiniet pašreizējo situāciju, nepaceļot pagātni.

Dodi Dievs, ka mūsu teorija pārtop praksē, un mūsu vadība kļūst arvien jūtamāka sabiedrībai, kas ir ap mums. Taču vissvarīgākais ir, lai mūsu sekotāju rindas vairojas.

Un visbeidzot, mūsu galvenā tēze: Lai Kristocentrisms, profesionalitāte un Svētā Gara svaidījums ir ar mums visiem. Āmen.

Komentāri

Populāras ziņas