Es nevaru klusēt... Vakcinācija - mūsdienu pasaules "Trojas zirgs"

Igors Pereligins. Dzemdību speciālists - augstākās kategorijas ginekologs. Medicīnas zinātņu kandidāts

Kad esat ievadījis sev modīgo dūrienu, Jums ir jāsaprot, kas tam sekos... Vienkārša procesa fizika... Intramuskulāra injekcija... Viela nonāk asinsritē... Tā izplatās uz visām ķermeņa šūnām... uz aknām, nierēm, dzimumdziedzeriem, vairogdziedzeri un smadzenēm...

Visur... vielai šūnā ir jāatrod ribosoma un jāliek tai atkārtot "svešu vielu", kas līdzīga modīgajai slimībai... Jūsu imūnsistēma vienkārši "jūk prātā"... līdz galam nesaprotot, kas ir savējais un kas svešinieks... Tuvākā nākotne: autoimūnās saslimšanas, onkoloģija, tromboze un neauglība... un tā ir mūsu realitāte...

Nebūs iespējams pierādīt nopietnu problēmu saistību ar modīgo vielu... Neviena apdrošināšanas sabiedrība neko neatmaksās... Būs ļoti daudz izskaidrojumu...

Nesteidzieties... paņemiet pauzi... Parūpējieties par savu imūno sistēmu... Stipriniet to... negraujiet!!! Tikai veselīga imūnsistēma pasargās jūs no "svešiniekiem", nevis modīgā injekcija... Modīgā injekcija ir ceļš uz nekurieni!!!

Nirnbergas prāvā (no 1945. gada 20.11. līdz 1.10.46.) Starptautiskais militārais tribunāls, starp citiem nacisma noziegumiem, novērtēja praksi piešķirt cilvēkiem skaitļus un ar šiem skaitļiem apzīmogot cilvēkus kā noziegumu pret cilvēci, kam nav noilguma (Nirnbergas tiesas materiālu kolekcija. M., 1954. 2. sēj. 865, 872,873,91). Digitālā identitāte ir noziegums pret cilvēcību!

Ja pagātne mums neko nav iemācījusi, maz ticams, ka mēs spēsim ieiet mūsu svētītajā nākotnē.

"Ja likums nav godīgs, tad cilvēkam ir ne tikai ir tiesības tam nepakļauties, bet tas vienkārši ir jādara" - Tomass Džefersons (trešais ASV prezidents, amerikāņu nācijas dibinātājs, Neatkarības Deklarācijas autors).

Lūk, kāpēc gādīgi cilvēki visā pasaulē ceļas pilnā augumā, lai teiktu kategorisku NĒ nākamajam noziegumam pret cilvēci. Lai teiktu STOP genocīdam pret savu tautu.

Un, ja patiesība klūp laukumā un patiesība nevar ieiet varas kabinetos, tajā pašā laukumā mums ir jāatjauno šī patiesība. Lai Dieva patiesība varētu uzvarēt augstākajā likumdošanas līmenī.

Nestāviet malā. Šis nav laiks klusēšanai. Ir pienācis laiks apvienoties, aizstāvot brīvību un tiesības izvēlēties. Svētīgas nākotnes vārdā.

Komentāri

Populāras ziņas