18. septembris. Krastmala. Ultimāts darbībā

Viena lieta ir sniegt paziņojumu. Pavisam cita lieta ir to īstenot un iedzīvināt.

Tātad, saskaņā ar paziņojumiem, sestdien "Latvija pirmajā vietā" līderis pārliecinoši pārgāja no vārdiem uz izšķirošu rīcību.

Protams, lielākā daļa dalībnieku sliecās salīdzināt ar to, kas bija prezidenta pils priekšā tieši pirms mēneša.

Katrai mutei lakatu neuzklāsi. Kāds spriež pēc ārējiem izmēriem. Un kāds pēc satura.

Lai kā arī būtu, sapulcējās ne mazāk kā pieci tūkstoši. Ja oficiālie plašsaziņas līdzekļi norāda šo skaitli, iespējams, cilvēku bija daudz vairāk.

Mēģinot tvert sestdienas notikuma noskaņu un galveno vēstījumu, vēlos norādīt dažas svarīgas detaļas.

Pirmkārt, cilvēki pulcējās, neskatoties uz tiem pašiem bargajiem brīdinājumiem un draudīgajiem naudas sodiem. Neraugoties uz pēdējās akcijas galvenā organizatora Alda Gobzema aktīvo antireklāmu.

Kā es uzzināju, viņš, tāpat kā visi citi nevienaldzīgie protestanti, tika atkārtoti uzaicināts piedalīties šajā pasākumā. Bet diemžēl... viņš kategoriski atteicās.

Man personīgi šis fakts bija visai apbēdinošs, ņemot vērā mūsu valsts mērogu.

Jo vairāk pie tik niecīgas patiesu politisko līderu izvēles. Un man šķita, ka viņiem būs jāapvieno savi resursi. Taču, diemžēl…. Cilvēcisko faktoru neviens nekad nav atcēlis. Un tomēr aina izskatījās daudz iespaidīgāka.

Un otrs, ne mazāk svarīgais notikuma faktors ir kategoriskais vēstījums pašreizējai valdībai.

Vai nu viņi atceļ šos neprātīgos obligātās vakcinācijas likumus ar visām no tā izrietošajām sekām, vai arī atkāpjas. (Video)

Pie tam ir dots laiks - divas nedēļas. Un 2. oktobrī notiks šāda pati akcija, lai no Levita un Kariņa saņemtu skaidru atbildi.

Kā jau teicu iepriekš, Ainārs Šlesers ir gājis uz visu banku. Līdz uzvarošam nobeigumam.

Dodi Dievs. Dodi Dievs. Mūsu acu priekšā noris jaunākā laika Latvijas vēsture. Mēs ar tevi esam uz milzīgu liktenīgu pārmaiņu sliekšņa.

Tā ir lēmušas debesis. Āmen! Āmen!! Āmen!!!

Komentāri

Populāras ziņas