Nākošās svētdienas dievkalpojums

Pirmais bauslis ar apsolījumu ir veselīgas un spēcīgas sabiedrības noslēpums. Ģimene ir dzīvības šūpulis. Cilvēku civilizācijas sakņu sistēma.  Pirmais bauslis ar apsolījumu. Tas nozīmē, ka šī baušļa izpilde garantē svētību ne tikai personīgā, bet arī nacionālā līmenī.

Kamēr vien ģimenēs skanēs bērnu smiekli. Kamēr vien ģimenē tiks stingri nostiprināts mātes un tēva statuss.  Kamēr vien vecāki mīlēs savus bērnus un bērni cienīs savus vecākus, mūsu valsts būs svētīta. Tā attīstīsies un uzplauks. Lai tev, Latvijai, tas nāk par labu, un mēs būtu ilgmūžīgi uz zemes!!!

Tieši par to būs saruna nākamās svētdienas dievkalpojumā. Starp citu, programmā piedalīsies tādi slaveni mūziķi un izpildītāji kā Deniss un Jolanta Paškeviči.

Sabiedriskie darbinieki, kā Egils Rutkovskis, Arnolds Babris un Aivars Smans.

Kā arī viesi no Lietuvas: mācītājs Marius, kā arī sabiedriskais darbinieks, viens no pēdējo Lietuvas ģimenes svētku organizatoriem - Antanas Kandrotas.

Esmu pārliecināts, ka programma būs gan aktuāla, gan maksimāli bagāta. Gaidām visus, kuri nav vienaldzīgi. Nepalaidiet garām!!!

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas