2021. gada jūnija pēdējās nedēļas nogale divās daļās

 Pirmā daļa.  Sestdienas sanāksme.

Kurp mēs ejam un kas mūs sagaida rīt?

Pagājušās nedēļas nogale bija aizņemta un maksimāli piesātināta.  Sestdien notika Latvijas draudžu sanāksme, bet svētdien - Autorprogramma Aktuālo notikumu analīze. Vai tautai ir vēl atlikusi izvēle?

Šodienas tēma nav vienas vai divu dienu tēma. Tā ir visas sezonas tēma.  Kurp mēs virzāmies un kas mūs sagaida rīt?

Neviens nezina nākotni līdz galam.  Objektīvi un neizbēgami. Ne to, kuru plāno cilvēki, ģeopolitiskie līderi vai cilvēku civilizācijas ienaidnieki.

Es runāju par nākotni, ko debesis ir sagatavojušas zemei.

Kungs teica: "Piesauc Mani, tad Es tevi uzklausīšu un tev atklāšu lielas un brīnišķas lietas, kas tev nebija zināmas... Jo Es zinu, kādas Man domas par jums, saka Tas Kungs, miera un glābšanas domas un ne ļaunuma un ciešanu domas, ka Es jums beigās došu to, ko jūs cerat" (Jeremijas 33:3; 29:11).

Mūsu nākotne nav cilvēku rokās!!!  Mūsu nākotne nav velna rokās!!! Mans liktenis netiek izlemts Baltajā namā, ne Kremlī vai Briselē.

Mans liktenis, tavs liktenis, manas ģimenes, manas draudzes un valsts liktenis ir Lielā un Visvarenā Kunga rokās!!!!

Mēs ieiesim ne tajā nākotnē, kuru mums paredz Baidens, Rotšildi un Bils Geitss. Ne tajā nākotnē, ko mums plāno vakcīnu ražotāji un zelta miljarda arhitekti.

Mēs ieiesim nākotnē, kuru Dievs mums ir sagatavojis. Viņš ir Alfa un Omega, Viņš ir pasaules Glābējs, Viņš ir visu ķēniņu Ķēniņš un vēstures Radītājs!!! Viņš ir tava un mana likteņa Dievs!!!

Mēs ar tevi esam uz milzīgu liktenīgu izmaiņu sliekšņa.

Tā ir lēmušas debesis. Āmen. Āmen.  Āmen!

Pilnu sestdienas sanāksmes ierakstu var noskatīties šeit: (Tulkojums Latviešu valodā)

Otrā daļa.  Svētdienas dievkalpojums

Šis dievkalpojums notika ar skaidri noformulētiem protesta lozungiem.

Kauns pašreizējam Latvijas noziedzīgajam režīmam!!! Kauns Kariņa kungam un visai tā korumpētajai koalīcijai!!!

Šeit nebija ierasto reliģisko kompromisu un svaidīto runu. Šī kalpošana atgādināja vai nu partijas kongresu Padomju Savienības sabrukuma priekšvakarā, vai arī Lutera niknās uzstāšanās katoļu šķelšanās priekšvakarā.

Turklāt tās nebija tikai emocijas, bet pēdējo 30 gadu vēsturiskā pieredze,

Par ko liecināja arī vēsturiskā dokumentālā filma Konfrontācijas cena, kas tika demonstrēta šajā programmā (Krievu valodā):

Un lūk, pēc piecpadsmit līdz divdesmit gadiem, kaislības atkal sakarst un konfrontācija pāriet jaunā līmenī.

Patiesībā mēs runājam par demokrātijas pamatiem kā tādiem. Es jums atgādinu tās galveno nozīmi.

Demokrātija ir vairākuma vara, nevis dzimuma minoritāšu diktatūra.

Ģimenes institūcijas aizsardzība ir svēts pienākums ikvienam savas valsts pilsonim, lai kas viņš būtu. Vai viņš ir vienkārši ierindas strādnieks, taksometra vai trolejbusa vadītājs, vai viņš ir priesteris vai valsts varas pārstāvis.

Mēs visi esam cēlušies no ģimenes, un apzināti iznīcināt dzīvības šūpuli, cirst savas vēstures saknes zem mūsdienu neoliberālisma karoga ir kriminālnoziegums pret savu tautu.

Izmantojot globālu propagandas un manipulāciju mehānismu, šodienas valdība vienā paketē lobē ne tikai obligātu vakcināciju, bet arī kārtējo geju okupāciju. Lai ne tikai ievainotu miesu, bet arī iegrūstu nākamās paaudzes dvēseli sodomijas ellē.

Pirmo reizi Latvija morālē skar savu nacionālo zemāko punktu. Ārlietu ministrs ir gejs, un iekšlietu ministre - lesbiete. Tāds apkaunojums Latvijas vēsturē vēl nav bijis. Pēc piespiedu vakcinācijas valdība virza piespiedu geju okupāciju visaugstākajā valdības līmenī.

Iedomājieties, aizliedzot dziesmu svētkus savai tautai tradicionālā formātā, viņi atļauj netradicionālas svinības perversiem iebraucējiem. Turklāt bez jebkādiem stulbiem brīdinājumiem un ierobežojumiem.

Ko tad jūs šeit darāt, kungi, mūsu labie???

Un kālab gan viņiem, LGBT cilvēkiem, nepavadīt savas svinēšanas no attāluma? Ar ko tad normāli cilvēki atšķiras no viņiem? Vai viņi ir elitāra neaizskaramo kasta, un jūs iedomājaties sevi kā Al Kapones bandu???

Ko jūs sakāt par to, biedri Kariņ un citi tamlīdzīgie? Tik rupji un pretīgi neviens vēl nav mīdījis mūsu intereses.

Ar jūsu nodevīgo atļauju pēc obligātās vakcinācijas sākas vēl viena geju okupācija.

Izmantojot vārda brīvību, es gribētu izteikt savu nostāju burtiski dažos vārdos.

Kauns pašreizējam noziedzīgajam režīmam Latvijā!  Kauns jums, Kariņa kungs un visai jūsu korumpētajai koalīcijai!! Un jums ir tas jāzina!!!

Dēļ kādām izbailēm nenozīmīgie trīs līdz pieci procenti seksuāli perverso iedzīvotāju diktē pārējam Latvijas vairākumam, ko darīt, kā audzināt bērnus un kā reģistrēt laulības? Kas jūs esat, lai mums diktētu?!

Analizējot nesenos notikumus, mēs izsakām savu apņēmīgo pašreizējā antikonstitucionālā režīma diktatūrai!!!  Mēs neļausim jums pārdot savas tautas intereses par Eiropas naudu!

Mēs šodien sakām savu apņēmīgo nē!  mūsu tautas genocīdam un mūsdienu homofašismam!!!

Visas citas emocijas, kā arī praktiskus secinājumus jūs varat gan dzirdēt, gan redzēt, pilnībā noskatoties šo kalpošanu (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas