Tiešraide. Latvija - ASV

Pēc nesenā dievkalpojuma, kas bija veltīts Izraēlai, mēs turpinājām šo tēmu tradicionālā starptautiskā raidījumā kopā ar Elenu Ņikitskaju. Slava Tam Kungam par šo drosmīgo sievieti. Uz pārauto kristīgo līderu vīriešu fona, kuri šodien popularizē liberālu filozofiju un universālu vakcināciju,

transpersonu politiku, atbalstu nešķīstajiem un perversajiem politiskajiem līderiem

- viņa ir viena no nedaudzajām, kas saglabā iepriekšējo kursu. Iepriekšējo informatīvo kursu par kristīgajām, morālajām, ģimenes vērtībām un konstitucionālajām pamatbrīvībām.

Tik maz ir palicis to, kas stāv plaisā un ceļ balsi par patiesību. Tik maz ir palikuši kopā ar kuriem būtu iespējams objektīvi analizēt pašreizējos notikumus, vai nu Amerikā, vai Izraēlā, vai Eiropā.

Nekoncentrējoties uz detaļām vai atsevišķiem fragmentiem, mēs īsumā formulējām šī raidījuma nosaukumu - Demokrātijas kapitulācija.

Tas ir tieši tas, kas šodien notiek Baltkrievijā, Amerikā, Krievijā un Eiropā. Tāpēc rodas loģisks jautājums - kas būs tālāk? Dievs dod, ka šī krīze mūs nākotnē nenovestu pie kārtējā genocīda un Holokausta nākotnē.

Jo, ja pagātne mums neko nav iemācījusi, mēs diez vai ieiesim savā svētīgajā nākotnē.

Pilnu tiešā ētera versiju varat noskatīties šeit (Krievu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas