Mūsu viešņa ir Jeļena Loreina Svilpe

Nesen satiku unikālu cilvēku. It kā nejauši viņa nokļuva mūsu Autorprogrammā Trojas zirgs. Slazds draudzei un ģimenei.

Rēķinājās nokļūt dievkalpojumā, bet šeit  tāda negaidīta programma. Uzsākām sarunu. Iepazināmies. Es biju patīkami pārsteigts. Lorēna nav tikai pievilcīga un interesanta persona. Tas ir vesels Universs.

Iedomājieties - komponiste, producente. Eiropas Jaunatnes mūzikas centra valdes priekšsēdētāja.  Starptautiskā festivāla "Rīgas simfonija" (Latvija) prezidente. Vokālās un skatuves mākslas skolas “Pumpuriņi” direktore. Festivāla "Slavianski Bazaar in Vitebsk" oficiālā pārstāve Eiropā.

Un, lai pilnībā saprastu, par ko ir runa, iesaku ieskatīties šajā saitē: https://fb.watch/4Nhgm0ntwX/

Turklāt viņa no pirmavotiem zināja Jaunā viļņa iekšējo virtuvi, kurš tagad ir pārtapis par Laimas Vaikules Rendezvous. Viņa ne tikai zināja šos festivālus, bet arī bija tieši iesaistīta to organizēšanā.

Milzīgās starptautiskās radošās saites viņai paver cienījamu Holivudas studiju durvis.

Godīgi sakot, ar šāda ranga cilvēkiem tikties gadās ne tik bieži. Un šeit patiesa tikšanās Irlavas ielā.  Lorēnas kontā ir vairāk nekā seši simti slavenu dziesmu, balāžu un skaņdarbu.

Protams, arī mēs nepalikām parādā.  Piedāvājām noskatīties mūsu jaunāko projektu Oratorija 30. Dzelme piesauc dzelmi.

Un šeit arī mūsu viesei bija iespēja ienirt mūsu garīgajā un radošajā Visumā.

Viņa bija sajūsmā. Bija patīkami uzklausīt profesionālu vērtējumu un komplimentus no tik autoritatīvas un kompetentas personas.

Izrādījās, ka mums ir tik daudz kopīgu paziņu. Grupa Dagamba, režisors Oļegs Šapošņikovs, Deniss Paškevičs, Irina Saveljeva un daudzi citi. Cik gan maza ir mūsu pasaule.

Kas zina, varbūt šī ir ne tikai nejauša tikšanās. Iespējams, ka tas ir ilgtermiņa sadarbības iesākums.

Iespējams, ka tieši šādi notiks Dāvida Telts atjaunošana. Ne velti Mežaparka Arēna tiek atjaunota... Kas zina. Tā Kunga ceļi ir neizdibināmi.

Tomēr Viņš tos mums atklāj. Neizdibināmi nenozīmē neveicami.

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas