Trojas zirgs. Slazds draudzei un ģimenei

Mums vienkārši nav tiesību atrauties no realitātes. Atrasties galveno notikumu epicentrā ir patiesas draudzes koordinātes. Turklāt, Tas Kungs mūs aicina, nebūt daļa no problēmas, bet lai mēs būtu atbilde un risinājums.

Nemainot labo tradīciju, šajā svētdienā mēs rīkojām vēl vienu Autora programmu.

Šoreiz ar nosaukumu Trojas zirgs. Slazds draudzei un ģimenei.

Trojas zirgs - es domāju, ka daudzi cilvēki zina šo pamācošo stāstu. Neizklāstīšu to sīkāk. Atzīmēšu tikai faktu, ka šis frazeoloģisms radās tieši pēc Trojas kapitulācijas grieķiem.

Trojas zirgs ir mānīgs slepenais nolūks, kas maskēts kā dāvana. Šis paņēmiens tiek izmantots visās cīņās un kaujās līdz pat šai dienai.

Ārpus mūsu sienām noris karš. Izsmalcināts, hibrīds, bīstamāks nekā jebkad agrāk.

Pirmkārt, informatīvais karš, agresīvas propagandas laiks, kad tumsu sauc par gaismu un gaismu par tumsu. Kad oficiāli, valsts līmenī, noziedzīgi tiek aizstāti pamatjēdzieni.

Vai Stambulas konvencija nav Trojas zirgs tiem, kas to paraksta???

No ārpuses viss ir tik skaisti, humāni, cilvēcīgi. Goda un cieņas aizsardzība. Mēs esam pret vardarbību ģimenē. Pret piespiedu sterilizāciju un uzmākšanos u.t.t.

Un tikai pašās beigās, sīkā drukā, aizbildinoties ar dzimumu identitāti, kā virzīt un aizsargāt tos pašus LGBT pārstāvjus.

Lūk, kur lietas būtība, lūk, kur Trojas zirgs. Lūk, kur suns aprakts. Nu, vai nav skaidrs, kurš veido šādus likumus un kurš tos virza?

Mēs parūpēsimies par jūsu labklājību, ieguldot šajā teritorijā slēptus slazdus draudzei un ģimenei.

Un kā ir ar mūsu delegātu programmu Eirovīzijai?

Nosaukums vien ir ko vērts - Nakts karaliene un asiņainais mēness. Kas tas?

Vai tiešām Samantas Tīnas klips ir spēcīgas sievietes attēls mūsdienu apstākļos, vai tas ir tikai kārtējais Trojas zirgs?

Pārgudri runājot par dzimumu diskrimināciju, viņi šādos dokumentos iestāda laika mīnas. Gan draudzēm, gan ģimenēm. Bet tas nozīmē - veselīgas sabiedrības pamatiem.

Ir tikai laika jautājums, kad tās eksplodēs.

Par to mēs arī runājām šajā dienā.

Programma sastāvēja no divām daļām. Pirmajā daļā ir fragmenti no projekta Derības Šķirsts. Un otrajā daļā mēs rīkojām paneļdiskusiju.

Starp citu, bez jau labi zināmiem dalībniekiem mūsu rindās ieradās arī papildinājums. Latvijā labi zināms talantīgs mūziķis un komponists, daudzu festivālu organizators, kā arī sabiedrisks darbinieks - Kaspars Pudniks piekrita piedalīties diskusijā.

Es vienkārši apbrīnoju šo gudro un drosmīgo cilvēku. Kamēr Latvijā ir tādi patrioti, tai ir nākotne.

Viņš viegli iekļāvās mūsu komandā.  Esmu simtprocentīgi pārliecināts, ka jo vairāk būs šādu nevienaldzīgu un kompetentu Sargu uz mūriem, jo mazāk mums atliks mūsdienīgu Eiro-Trojas zirgu.

Programma izrādījās interesanta un aizraujoša. Daudzpusīga, un tomēr kompakta.

Par to varēsiet pārliecināties, pilnībā noskatoties programmu (Tulkojums Latviešu valodā):

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas