Neapstrīdams un pārliecinošs Valstības Evaņģēlijs

 

«Kam pieder informācija, tas pārvalda pasauli» (Neitans Rotšilds). «Mēs jūs neinformējam. Mēs veidojam jūsu apziņu» (Lerijs Kings). «Iepazīstiet patiesību, un patiesība padarīs jūs brīvu» (Jēzus Kristus).

Hibrīd informatīvais karš un kāda ir mūsu loma šajos apstākļos. Lūk tāda svarīga tēma bija mūsu pēdējās darba sanāksmes uzmanības centrā.

Lai ko neteiktu slavenie ideologi un propagandisti, attiecībā par ietekmi uz sabiedrības apziņu viņi visi tiecas pēc viena mērķa - pārvaldīt pasauli.

Un, lai sasniegtu šo mērķi, ir jāietekmē sabiedrības apziņa. Jo domāšanas veids rada dzīvesveidu.

Tāpēc masu mediji ir galvenā ,cilvēku ideoloģiskā vadības svira.

Centrālo kanālu propaganda programmē sabiedrības apziņu, lai tā akli pakļautos režīmam.

Sākumā bija vārds un pēc tam darbi. Un kāds bija vārds, tāda būs arī realitāte mums apkārt.

Mūsu dzīvē notiek tas, kam mēs ticam vai kam mēs neticam. No neredzamā rodas redzamais. Tas, kas mūs ieskauj, ir mūsu iekšējās ticības atspoguļojums.

Ticība barojas ar informāciju. Ticība nāk no dzirdēšanas. Kāda ir informācija, tāda ir arī ticība.

Pasaulē neeksistē neticīgi cilvēki. Gan Ļeņins, gan Staļins ticēja saviem ideāliem. Un Saharovs un Solžeņicins. Gan Hitlers, gan Čērčils stingri ticēja saviem ideāliem. Ko teikt, ja pat dēmoni tic un dreb.

Cilvēks tic tam, ko savā dzīvē dzird visbiežāk.

Kādus cilvēkus ietekmēja sliktas ziņas kas veidoja necienīgu vergu domāšanu, kuriem apsolītā zeme ir nepieejams mērķis un nepiepildāms sapnis. Un citu domāšanu formēja, Dieva atklāsmes par nākotni. Mēs esam likumīgie mantinieki. Tā ir mūsu zeme. Un šie milži mums būs par barību.


Tāda bija reformatoru un vēstures veidotāju pārliecība, cilvēki, kuri īstenoja Dieva atklāsmes dzīvē. Cilvēki, kuriem cieņu un respektu pauda visas nākamās paaudzes.

Neviens neatcerēsies par tiem, kas pievīla Dieva tautu un pagrieza tās ceļu atpakaļ tuksnesī. Kam vajadzīga šīs kauns un nodevība? Kura vārdiem ticēsi tu?

Hibrīdais informācijas karš par sabiedrības apziņu neapstājas ne dienu ne nakti. Šodien tas tikai uzņem apgriezienus. Izņemot oficiālos uzpērkamos, plašsaziņas līdzekļus, vajadzētu būt arī alternatīvām platformām, kur cilvēki varētu paust savu viedokli. Galu galā vārda brīvība ir neatņemama sastāvdaļa jebkurai demokrātiskai sabiedrībai .

Tāpēc mēs nolēmām uzcelt jaunu TV studiju, lai risinātu tieši šo uzdevumu. Kā saka Svētie Raksti, svētīgs ir tas, kurš paceļ savu balsi par patiesību un taisnību. Svētīgs ir cilvēks, kurš iestājas par savu zemē.

Šeit tiks uzaicināti profesionāļi un savas jomas speciālisti, lai analizētu aktuālos notikumus.

Šeit tiek plānotas starptautiskas diskusijas un jaunumi, par kuriem centrālie ziņu mēdīji izvēlas noklusēt. Principā mēs turpinām Watchman on the Walls cilvēktiesību kustības iesākto darbu, kurai šogad aprit 15 gadu.

Jūsu uzmanībai tiek piedāvātas tikai dažas no studijas idejām. Pagaidām mēs atrodamies radošajā procesā, un turpinām meklēt universālāko un pieņemamāko formātu.

Bet, ja tas atsaucās tavā sirdī un tu esi gatavs piedalīties, vai tas būtu idejiski, konsultatīvi, vai finansiāli, mēs būsim  ļoti pateicīgi.

Šeit mūsu kontakt tālrunis . +37129277016 (Aigars); e-pasts: bitans2006@inbox.lv

Bet šeit mūsu bankas konti.

Mēs esam nelabojami optimisti. Un mēs paļaujamies uz uzvaru šajā informācijas karā. Esmu dziļi pārliecināta, ka spēja sludināt Evaņģēliju - ir spēja loģiski domāt, spriest, analizēt, salīdzināt faktus un izdarīt svarīgus praktiskus secinājumus.

Mūsu mērķis ir sniegt cilvēkiem pārliecinošu un neapstrīdamu Valstības Evaņģēliju, kas var pārveidot un reformēt apkārtējo sabiedrību.

Lūk, es nāku drīzs

«Un šis Valstības evaņģēlijs tiks sludināts visā pasaulē par liecību visām tautām, un tad nāks gals» (Mateja evaņģēlijs 24:14).

P.S. Vēlreiz izsaku dziļu pateicību tiem, kuri ir gatavi atsaukties, organizējot šo informatīvo platformu. Mēs būsim ļoti pateicīgi par katru praktisko padomu un par katru ieziedoto centu.


Komentāri

Populāras ziņas