Janvāra gavēnis. Sestā diena. Politisko brīnumu izcelsmes vide

 

Sestdien bija mazliet vairāk laika. Dievkalpojums sākās plkst.12 dienā. Turpinot iesākto tēmu Pārvarēšana un izplatīšanās, mēs atkal pieskārāmies starptautiskajai situācijai. 

Daudz spēj taisnā lūgšana. Taisno lūgšanu tēmai ir milzīgs spektrs, ietverot ne tikai personiskos, bet arī nacionālos brīnumus. 

Turklāt, kā rāda prakse, politiskie brīnumi rodas visdziļākās krīzes apstākļos. Piemēram, karaļa Usija nāves gadā pēkšņi atvērās debesis, un vēstures gaita krasi mainījās. 

Tieši šajā laikā notika politiskās elites maiņa. Personāla izmaiņas valsts augstākajā līmenī. Nacionālo elku sabrukums un ķēnišķīgo-priesteru atdzimšana. 

Mēs par to sīkāk runājām pirms pāris gadiem, vienā no mūsu konferencēm. Es domāju, ka tagad ir īstais laiks šo vēstījumu iedzīvināt. 

Tas, kas notiek pasaulē, ir nekas cits kā priekšnoteikumi politiskiem brīnumiem un nākotnes slavas dzimšanas sāpēm. Stāsts par pravieti Eliju Ahaba un Jezebeles valdīšanas laikā ir ļoti līdzīgs pašreizējai situācijai ASV.

Esmu pilnīgi pārliecināts, ka tas ir pravietiska aina par mūsu tuvāko nākotn

Ja vēlaties uzzināt mūsu principiālo nostāju par Zelta miljardu doktrīnu, kā arī par ēnu valsts turpmāko likteni -

- tieši to, ko Tramps sāka atmaskot, es ļoti iesaku noskatīties sestdienas dievkalpojumu ar nosaukumu Politisko brīnumu izcelsmes vide.

Dārgie draugi! Paldies visiem, kas bija kopā ar mums. Vienotībai - ir uzvarošs spēks!!! 

Nedēļa palidoja. Šabats ir beidzies. Un rīt ir svinīgais nobeigums. 

Iespējas ziedojumiem

Komentāri

Populāras ziņas